Раците с впечатляващи делови предложения, Везните да не вкарват свои пари в инвестиции – Дневният хороскоп на Алена

На 10 април 2020 да почерпят

Пролет пукна, ние още не… Всички слухове за край на нацията са силно преувеличени

881 жертви на коронавируса във Великобритания за денонощие

Роб Лоу: Супергероите са в спасителните служби Звездата играе главна роля в „911: Тексас”

Страните от ОПЕК + са се договорили да намалят производството на петрол с 23%

Проф. Радка Аргирова, председател на българското дружество по вирусология, пред “Труд”: Без дисциплина ще станем Ломбардия след празниците

Орбан удължи извънредното положение в Унгария за неопределено време

Прототип на българска ваксина срещу COVID-19 може да бъде готов до 1 година

Доц. д-р Атанас Мангъров пред “Труд”: За лечението на COVID-19 няма доказателства

СЗО ще поиска 1 млрд. долара за борба с коронавируса

90% от сиренето – от българско мляко Свинско и зеленчуци задължително от местни ферми

Дават евтини кредити на туроператорите Със средствата ще се връщат пари за предплатени ваканции

Живко Тодоров оглавява ББР (обзор) БНБ одобри назначението на 2 април

Боян Магдалинчев: Никой не се е възползвал от уязвимостта на системата за разпределяне на дела

Затвор за мъж и младеж, блудствали с невръстно дете в Сотиря

Ефективни присъди получиха 15-годишен младеж и 60-годишен мъж от сливенското село Сотиря за блудство с невръстно момиченце от същото село, съобщиха от обвинението. Непълнолетният Христо Х. получи 2 г. и 6 м. затвор, а възрастният мъж Йордан И – 5 г. затвор. И двамата са извършили блудствени действия спрямо едно и също 8-годишно дете.

Гнусните им престъпления бяха разкрити от майката на детето на 30 август миналата година. Тя видяла момчето, докато опипва дъщеричката й. Грабнала детето си, оплакала се на кмета и отишли в болницата в Сливен. Работата на полицията бе затруднена, тъй като детето не знаело български език и се налагало майката да превежда. В хода на разследването полицаите стигнаха и до 60-годишният клошар, който живеел в пристройка в имота на майката на пострадалото момиченце, без да има адресна регистрация там. Установило се е, че той също е блудствал с малката, за да удовлетвори половото си желание. Той разказал на непълнолетния за отвратителните си действия спрямо детето.

Двамата извършили престъпленията в различно време на 2019 г. Младежът, макар и ненавършил 18 години, е разбирал свойството на деянието си и е можел да ръководи постъпките си.

Случаят гръмна две седмици, след като 7-годишната Кристин от Сотиря бе нападната и убита от 21-годишния Мартин Трифонов. Наскоро Трифонов получи присъда „доживотен затвор без право на замяна“ по три обвинения: за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин, за опит за изнасилване и за блудство. Той обжалва наказанието си пред втора инстанция.

Присъдите на Христо Х. и Йордан И. са постановени от Районния съд в Сливен по съкратеното съдебно следствие. Все още не е известно дали осъдените ще ги обжалват.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.