Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Отлагат промените в Закона за енергетиката

Затягат правилата за субсидии за животни Изключение има за планинските райони

Променят се условията за предоставяне на субсидии за селскостопански животни. От 2019 г. автохтонните породи овце-майки и кози-майки, които са характерни за определени райони, също ще трябва да доказват продукция за да получат субсидии. Това стана ясно по време на общото събрание на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) в к.к Елените. Изключение има само за планинските райони.

“През 2019 г. запазваме изискванията по отношение на млякото. По схемата за обвързано подпомагане за млечни крави е необходимо стопанинът да има поне 10 крави. Като реализацията за планински райони трябва да е най-малко 1500 кг мляко на крава, а за равнинни райони – най-малко 2000 кг мляко на крава”, каза Аделина Стоянова, главен експерт в Министерство на земеделието. “По схемата за месодайни крави и/или юници искаме реализирани на пазара 0,2 животни на всяко заявено за подпомагане животно. Може да продавате животни помежду си – от един животновъден обект на друг, или на кланица”, каза Стоянова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.