Захарова: В лицето на Зеленски Западът отгледа „чудовище“, което вече хапе своя създател (Видео)

Западните политици са уморени от украинския президент Владимир Зеленски, който започна да ги дразни като "чудовище", хапещо собствените си създатели. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в интервю с шегаджиите Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус), съобщава ТАСС.

"Всички на Запад вече са уморени от Зеленски. Казано по-просто, той вече ги е хванал, изморил ги е. Има хора, които са натрапчиви до зъбобол, само защото те принуждават да правиш нещо, да не забравяш по някаква тема Те (Западът - прим. ТАСС) имат различно отношение към него: разбират, че са създали чудовище, което понякога внимателно, понякога не толкова, започва да ги захапва, каза Захарова в интервю, публикувано от Вован и Лексус на Rutube.

Според нея Зеленски е вярвал, че Западът ще „отмени“ всеки човек, посочен от украинския президент. "Той започва в някакъв свой измислен свят да вгражда глобалния дневен ред. Сигурна съм, че той абсолютно си вярва, че управлява света“, отбелязва дипломатът.

"Тоест разбират, че са отгледали такова чудовище, което действа абсолютно в света на някакви свои видения. За някои неща той толкова много си е повярвал, че е могъщ, че започва да ги уморява вече“, в заключение каза Захарова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия