Защо не се усмихва княгинята на Монако

Шарлийн Уитсток

Загубата на близки хора и влошеното здраве на баща й са причината да не се чувства щастлива

Хората не знаят какво ми е на душата, признава Шарлийн

През 2011 г. южноафриканската спортистка Шарлийн Уитсток се омъжи за княза на Монако Албер II и така влезе в редиците на кралските особи. За нея казват, че е отзивчива и добронамерена, но на всички прави впечатление, че въобще не се усмихва на снимките. Вярно, че кралските особи се учат да контролират емоциите си, но княгиня Шарлийн прилича на истинска “ледена кралица”. Понякога погледът є изглежда тъжен, друг път - отнесен, сякаш мислите є са заети с нещо много по-важно от поредната светска проява.

Тя рядко говори за личния си живот, но неотдавна си позволи да го направи пред южноафриканското списание Huisgenoot. Княгинята призна, че й е мъчно за нейното семейство и приятелите в ЮАР и често се разстройва, че не може да бъде с тях. Освен това нарича миналата година “мъчителна”, защото е изгубила двама свои близки в разстояние на десет дни. Притеснява се и за здравословното състояние на баща си, който е претърпял операция в ЮАР.

“Хората се чудят: “Защо тя не се усмихва на снимките?” Понякога ми е много тежко. Те не знаят какво ми е на душата”, признава княгинята.

Коментари

Задължително поле