Защо се крие Ирина Шейк?

Ирина Шейк крие лицето си с подръчни средства.

Фенове подозират, че нещо не е наред с лицето ѝ

Моделката Ирина Шейк спада към звездите, които обичат да се снимат и не отказват селфита на феновете си. Затова почитателите є са изненадани, че от няколко дни (по-точно веднага след Met Gala) красивата рускиня, живееща в Ню Йорк, започна да крие лицето си от камерите, използвайки чанта, раница, качулка или ръцете си.

Някой може да се пошегува, че Ирина Шейк така е вилняла на Met Gala и афтърпартито, че все още не може да се съвземе, но това очевидно не е вярно. Изскочила неочаквано пъпка? Винаги може да се прикрие. Пластична хирургия? Напълно излишна. Най-вероятно става дума лошо настроение.

Личният живот на Ирина Шейк все още е скрит от любопитни очи. Така че никой не може да каже със сигурност дали тя се среща с Том Брейди или не. Бившият съпруг на Жизел Бюндхен се появи на хоризонта на Ирина през 2023 г. Двойката винаги се среща тайно: веднъж Ирина е забелязана да излиза от къщата на Том сутринта, друг път са снимани да се целуват в колата.

Феновете се надяват да разберат какво става с топ модела съвсем скоро, защото Ирина непременно ще се появи на кинофестивала в Кан, който започва на 14 май.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица