Защо Хазал Кая си мие очите с оцет

Хазал Кая е една от успешните турски актриси познати и у нас. Тя отдавна се занимава с благотворителност. След земетресението в Турция активно помага на пострадалите: събира пари, раздава хуманитарна помощ, води кампании в социалните мрежи. Като се има предвид, че по това време Хазал е бременна в 9-тия месеца, действията й са истински подвиг.
Добрият нрав на актрисата косвено се потвърждава от факта, че тя се опитва да поддържа приятелски отношения с всичките си партньори и колеги. Но пък знае как да защитава правата си. Кая е рекордьор сред турските звезди по брой заведени дела в съда. Тя твърдо вярва в силата на закона и ако нещо не й харесва, веднага се заема с нарушителя.

Един от недостатъците на Хазал е нейният ръст. Тя е висока само 160 см. Съвсем дребна жена. А в сериалите попада на изключително високи партньори! И знаете ли какво измислят режисьорите? Поставят актрисата на табуретка! Е това не се виждана екрана, но увеличава ръста ѝ.

И макара да е мюсюлманка, в същото време е неприлично суеверна! Не вярвате?! За да „отмие” злите очи от себе си, Хазал Кая се мие... с оцет! Тя дори къпе кучетата си с оцет! А също мие и къщата си. После запалва градински чай и прави отвари за пиене с него - и всичките й усилия са само защото актрисата вярва, че може да бъде прокълната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица