За комплексите в политиката

“За комплексите в политиката” по Корнелия Нинова. 

Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде.  

Спомних си за този мил семеен спомен.  
По същество – аз фирма, каквато г-жа Нинова твърди нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също. 

За другото – не мисля, че тази снимка е някакъв компромат. Точно обратното. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил. 

С много малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и ДПС например не са стъпвали в него (ако отговарям на нейните внушения с кого и как съм свързан). 

Г-жо Нинова, 
Аз в схеми в министерството не съм участвал. Нито сега, нито в миналото. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в съдебната зала. 

А от всички министри, които са се сменили през последните години, само с Вас съм имал такъв личен контакт. 
Желая Ви успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари