За първи път мъж срещу жена в "Игри на волята"

За първи път от началото на приключенското риалити шоу "Игри на волята: България" ще се проведе битка за оставане между мъж и жена. Роберта от отбора на силните Прабългари ще се изправи срещу номинирания от умните Траки Илиян.

До този резултат се стигна, след като във втората елиминационна битка за седмицата спечелиха красивите Славяни, изправяйки се срещу племето на Прабългари. По един играч от племе влизаше във варел, а останалите трябваше да го търкалят по трасето, а на финала играчът от варела трябваше да мине по дървена греда и да вземе знаме, след което обратно във варела и пак по трасето.

На номинациите Прабългари избраха Роберта да се състезава за оставане в шоуто. Основните доводи на племето са, че не показва достатъчно качества, за да е част от отбора и останалите искат тя да се докаже.

Жените от Славяни се събраха на плажа, за да уговорят стратегията си и да номинират мъжете, за да успеят да се запазят по-дълго заедно. Разбраха се, това да е Георгиос, като според Марешка дори ще успеят да привлекат Томас и Март към тях. До този вот обаче не се стигна, тъй като красивите Славяни спечелиха битката.

Коментари

Задължително поле