Марк Жирардели е собственик на „Юлен“ АД (ОБЗОР) Легендата се срещна с трима министри за развитието на ски зона „Банско”

Увеличение на заплатата за всички, работещи по празници

Александър Сиди за гей билбордовете: Далавера за 200 хиляди евро

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 18 декември 2018

Вучич: На заседанието в ООН ще се боря за Сърбия с цялото си сърце

Директорът на СДВР: Полицаят, който беше блъснат от автомобил, е без опасност за живота

Местят трамваите по столичния булевард „Скобелев“

Европейското училище в Брюксел с благотворителен концерт Българските традиции ще оживеят на сцената в тържествената зала

Ивайло Касчиев, КЕВР: През годините ВиК мрежите не са поддържани адекватно и често аварират

37-ият български контингент пое задълженията си в Афганистан

Водата поскъпва от 1 януари Вдигат цената в София с 20 ст. за кубик

Предават на съд квесторите на КТБ (обзор) Ощетили Фонда за гарантиране на влоговете с над 1 млн. лв.

Пак лов на гюленисти в турската армия – арестуват 64 души от сухопътните войски и жандармерията

Русия: Новата украинска църква се използва за политически цели

Шефът на лекарския съюз: Обществото има крещяща нужда от Национална педиатрична болница

За шеста поредна година бе връчен призът „Любим учител“ 2018 в Благоевград

Заместник-кметът на Благоевград Иво Николов връчи специални награди на директора на благоевградското 8 СУ „Арсени Костенцев“, Сергей Биров за „Иновативно училище“ и на Христо Йорданов – Спортно училище, гр. Сандански за „Активна работа с деца“ по време на традиционния конкурс. Той поздрави организатори, участници и гости от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, съобщиха от общината.

„Поздравявам Ви за идеята на конкурса, за провеждането и отличната организация. На учителите пожелавам да бъдат отлични педагози и приятели на нашите деца!“ каза в словото си заместник-кметът.

Призове бяха връчени от зам.-областния управител Иван Стоянов, зам.-ректора на ЮЗУ „Н.Рилски“ – проф. д-р Антон Стоилов, Иво Андров и г-жа Томова.

В категория “Любим учител в Пиринско“ 2018 на първо място отличиха Величка Даскалова, преподавател в училище „Никола Вапцаров“ Хаджидимово, на второ място- Ирена Стамболиева от благоевградското СУ „Кузман Шапкарев“ , а на трето място – Даниела Коюмджиева ЗПГ „Климент Аркадиевич Тимирязев“ гр. Сандански. Призове за най-добро училище получиха СУ„Никола Вапцаров“ – Хаджидимово, на второ място бе класирано СУ „Кузман Шапкарев“, Благоевград, а на трето Спортно училище гр. Сандански.

В конкурса за „Най-добро есе“ бе отличен преподавателят Заприна Глушкова от СУ„Никола Вапцаров“ – Хаджидимово.

Учителите ветерани също не бяха забравени, почетни награди бяха връчени на Севда Борисова, Любима Димитрова и Катерина Марчева.

Възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград бяха организирали благотворителен базар на ръчно изработени от тях сувенири, картички и други произведения в помощ на 14-годишния ученик Иван Христов .От клуба по спортни танци „Импулс“ бяха подготвили програма в знак на уважение към преподавателите. Възпитаници от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград бяха подготвили кетеринга за церемонията „Любим учител“ 2018.

Конкурсът се провежда за шеста поредна година и има за цел да даде възможност на учащи и родители да изразят вниманието и любовта си към любимия учител, да популяризира добрите практики в образованието и просветата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.