На 31 март 2020 да почерпят

Рибите да обърнат внимание на близките си, а Овните да избягват пътувания – Дневният хороскоп на Алена

Лекарствата срещу COVID-19 (ИНФОГРАФИКА)

Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г. Предвижда се изтегляне на до 10 млрд. лв. държавен дълг

Продажбите на жилища в Сингапур се увеличават

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Зелените кхмери и Грета Глобалното затопляне ще се влоши

Students

Младите са полезните идиоти на зелената диктатура

Нобеловият комитет за мир смятал да присъди наградата си на младежкия идол Грета Тунберг, която наистина е маркетинговият успех на десетилетието. Но за кого играе тя?

Вече е парадоксално, че Грета Тунберг символизира една глобална месианска ангажираност, докато лицето й никога не излъчва и най-малката съпричастност. Това дете е още по-податливо на манипулиране, тъй като родителите й направиха публично достояние нейното увреждане (което е безотговорно от тяхна страна): като лекар, мисля, че разкриването на нервнопсихиатричното състояние на непълнолетни деца пред медиите трябва да е престъпление! От описанието на синдрома от Ханс Аспергер през 1941 г. се знае, че децата с Аспергер понякога са гениални, но винаги са крехки.

Преди всичко, Грета Турнберг играе за антикапиталистическата крайна левица. Младите, които следват Грета Тунберг, са полезните идиоти на зелената диктатура. Еко-катастрофизмът с неговите страхове е идеалният инструмент за налагането на нова утопия, която е заместител на марксистката диктатура. Зелените аятоласи и производителите на възобновяема енергия, които използват Грета Тунберг и младежта, искат да ни вкарат в безизходица, при която единствените печеливши ще бъдат ловците на субсидии за вятърната и слънчева индустрия.

Парадоксът е, че решенията, които предлага Грета Тунберг, всъщност ще влошат глобалното затопляне. Младите хора са искрено убедени, че вятърните турбини и слънчевите панели намаляват CO2 и замърсяването; истината е, че те ги увеличават значително. Германците са похарчили 500 млрд. евро за един отчайващ резултат: днес Германия произвежда девет пъти повече парникови газове на киловатчас, отколкото Франция.

Зелените аятоласи и производителите на възобновяема енергия искат да ни вкарат в германската безизходица: единствените печеливши ще бъдат ловците на субсидии за вятърната и слънчева индустрия. Бившата депутатка Изабел Атар се притеснява впрочем, че политическите консултанти, създали „продукта Грета Тунберг”, имат интереси във финансирането на възобновяемите енергии…

(Със съкращения, превод „Гласове“)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Древе ми за немските изроди… Да не забравяме, че у нас хамстерът станишев даваше субсидии големи колкото в кочината германия, а боковите приближени също мажеха от тях…

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.