„Глория“ удари Испания с най-високата вълна в историята на Средиземно море (ВИДЕО)

Варненската апелативна прокуратура взе на спецнадзор делото за боклука от Италия

Турция инсталира термокамери на летищатa за проверка на новия коронавирус

Разкриха телефонна измама от миналия септември

Протест срещу данъчна наредба на жълтите павета

Великотърновският университет реализира амбициозен медиен проект

Хванаха администратор от прокуратурата в Търговище с 2,96 промила алкохол Срещу служителя тече бързо производство, вече е без работа

Тесен кръг близки и приятели изпращат акад. Благовест Сендов

„Опел“ блъсна пенсионер в Бургас

Нова улица и кръгови кръстовища в Бургас

Сърбия обмисля да помогне на България строежа на “Турски поток”

Девет години чества търновският клуб UN BESO

ГДБОП задържа мъж и жена за трафик на хора с цел сексуална експлоатация в Русе

Арестуваха иманяр рецидивист в Силистра

Румен Петков за предложенията за хазарта: Грубия популизъм ще го платят българите

„Зелените“ пратиха журналисти за „зелен хайвер“ в Пловдив

„Зелените“ в Пловдив за пореден път пратиха местните журналисти за „зелен хайвер“, след като обвиниха градската управа под тепетата, че допуска използването на минни отпадъци за ремонт в начално училище „Петко Славейков“ и за строителството на велоалеи в парк „Лаута“. От Българския център за зелена икономика обявиха, че РИОСВ-Пазарджик със свое решение ПК – 016 -ОВОС/ 22.05.2017 г. е забранила извозването на минни отпадъци от рудник „Влайков връх“ и използването им за строителство. Въпреки това фирма „Трейс България“EOOД ги извозва и продава на строителни фирми, а Община Пловдив допуска използването им. За целта Васил Къдринов от Българския център за зелена икономика дори насрочи извънреден брифинг, за да покаже опасните минни отпадъци, насипани в училищния двор и изоставени в парк „Лаута“.

От Община Пловдив реагираха бързо и остро на тази информация и опитите за внушения от страна на Българския център за зелена икономика. „Община Пловдив няма договор с цитираната фирма за доставка на инертни материали. При изпълнението на велоалеите в града по информация на фирмата-изпълнител инертните материали са доставени от кариерата в село Белащица. На територията на Начално училище „Петко Славейков“ Община Пловдив не е извършвала строителни дейности през последните години. Последното издадено разрешение касае изграждане на помещения за занимални на учениците и е от 2014 г. Твърденията на хора, които само преди няколко месеца протестираха срещу заплатите в ОП „Чистота“ и ОП „Градини и паркове“, целят създаване на внушения за сметка на Община Пловдив и може би преследват неясни за нас цели“, се казва в официалната позиция на градската управа под тепетата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

 1. Баси платения материал. И това ми било независима медия, ха , ха. ха
  Как не ви е срам так да защитавате корумпираната ни крадлива гербаджииска община?
  Да прикриваш престъпление също те прави съучастни и престъпник!

 2. Общината ги трови, а те я защитават! Извратена работа !

 3. Зелените рекетьори трябва да бъдат наврени в кучи гъ3!

 4. Зелени рекетьори, ха, ха, ха… такива в България няма и никога не е имало. Това са гръмки фрази, с които престъпниците се опитват да настроят обърканото ни общество против малкото останали нормални хора за да си вършат престъпленият на спокойствие !!! В Кучи…Г….з… трябва да се наврат всички медии като тази…… поредните платени корумпирани гадини! Да бяхте отишли на брифинга бе глупаци па после да пишите лъжливи глупости!

 5. За пореден път са се изложили зелените, и аз,ако бях журналист, нямаше да стъпя повече на тяхно събитие

 6. Зелените казват Истината !!! Материала е силно токсичен!!! Пълен е с тежки метали!!! Ще отрови вичко и навсякъде където е положен!!!Ужас!!!

 7. Така е това си е руда не е никакъв чакъл, даже, когато завали дъжд мирише лошо – на сяра. То с просто око се вижда ,че това е медна руда, вижте какво е жълто.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.