Земеделските производители се събират на национална среща в Златни пясъци

Традиционната авторитетна конференция, организирана от Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ) ще се състои в периода 6-7 февруари 2019 г. в хотел Адмирал, курортен комплекс Златни пясъци. Регистрациите за участие са отворени, съобщиха от АЗПБ.

Гостите на Седмата Национална среща на земеделските производители в България, която ще се проведе под мотото „Националните приоритети в земеделието“, могат да очакват богата програма, наситена с изключително актуални теми. За поредна година организаторите на най-мащабния аграрен форум у нас събират край Варна ръководители и експерти от държавната администрация, представители на Европейската комисия (ЕК) и Европейския парламент (ЕП), българската земеделска общност и представители на бизнеса.

Участниците ще поставят на открита дискусия стратегически теми за сектора,  ще предоставят най-актуалната информация за нормативни промени, подпомагане и бъдещи възможности.  Форумът има за цел да даде гласност на позиции и предложения по различни проблеми, допринасяйки за намирането на нови решения за развитието на сектора в страната.

Министър Румен Порожанов ще открие най-големия земеделски форум в България и ще участва в дискусията за бъдещето на Общата селскостопанска политика.

Ръководители от Европейската комисия и Европейския парламент ще представят хода на дебатите и подготовката за ОСП след 2020 г.

Коментари

Задължително поле