Златен медал за волейболните фенове

Шампионите и призьорите в елитните първенства на България по волейбол при мъжете и жените за сезон 2020/2021 ще получат своите заслужени отличия в рамките на настоящата седмица.

Национална волейболна лига реши да връчи и един специален златен медал - за волейболните фенове!

Измина изключително труден сезон. Сезон с много интригуващи мачове и високо ниво на волейбола. Но и със съществена липса в залите заради пандемията. Липсата на невероятната волейболна публика.

Национална волейболна лига изказва своята благодарност към феновете на всеки волейболен клуб в България - че дори и в предизвикателните времена намираха начин да показват своята подкрепа към любимците си.

Заради невъзможността да участват на живо като седмия играч в мачовете на своите отбори, волейболните фенове трябваше да съпреживяват емоциите, гледайки по телевизията и създавайки своя виртуална волейболна зала в интернет пространството. Но винаги намираха начин да покажат колко им липсва да са с любимците си в спортната зала.

От името на самите волейболни клубове и Национална волейболна лига искаме да им кажем: "Вие ни липсвате повече!" Но всъщност най-важното послание към всички волейболни фенове наред с вярата за по-доброто утре е: "Очакваме ви с нетърпение обратно в залата!"

Към вас, вашите семейства и близки - бъдете здрави! И знайте, че за волейболните клубове, за волейболистите и за Национална волейболна лига вие, феновете, сте истински шампиони!

Шампионите и призьорите в Суперлигата по волейбол за мъже и в женската "Демакс лига" за сезон 2020/2021 ще получат уникални медали. Златните, сребърните и бронзовите отличия представляват своеобразна волейболна топка с българското знаме на нея и са базирани на логото на Национална волейболна лига.

Златен медал ще бъде връчен символично на Български национален волейболен фенклуб. Събраните в солидната група на привържениците приятели на волейбола от всички кътчета на България не спират да споделят заедно страстите от любимата игра. А след приключването на сезона с финалите в мъжката Суперлига и представител на феновете ще получи заслужен шампионски медал - златно отличие за златните фенове!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт