Златни медали в София и Разград

БФС е гарантирал, че златни медали ще има и на стадион „Лудогорец Арена“, и на „Българска армия“ навръх националния празник 24 май. Преди последния кръг „Лудогорец“ и ЦСКА имат шанс да станат шампиони. „Зелените“ ще гарантират титлата при победа над „Черно море“, а „червените“ ще чакат грешка на шампиона и победа над „Ботев“ (Пд). За последно първото място бе решено през 2013 година, когато „Левски“ беше в позиция на водещ, но Разград триумфира.

Жалко е, че трябва да чакаме „Лудогорец“ да сбърка – каза Тиаго Родригес, избран за футболист №№1 на 35-ия кръг в Първа професионална лига. - Нашата работа е да победим „Ботев“. През сезона имаше добри моменти и спадове – нормално е. Срещу „Ботев“ нямахме добри резултати, но това е минало. За нас сега идва финал. Просто трябва да победим.“

Бразилецът Евандро от ЦСКА е подал документи за български паспорт. Неговият сънародник Рафаел Енрике вече взе наши документи. По този начин и двамата няма да се водят чужденци от новия сезон. През есента ЦСКА имаше сериозен проблем, тъй като петима бяха с паспорти извън ЕС, а според правилата само трима може да да в групата.

Коментари

Задължително поле