Знаменити татковци на 65+

Някои имат внуци и правнуци, но отново изпитаха щастието на родителството, други пък го намериха за първи път

Никога не е късно да станеш баща – това май се превърна в запазена марка на цяла върволица от знаменитости. И е напълно обяснимо, когато съпругата е значително по-млада от своя благоверен. Спомняме си за покойните Чарли Чаплин (баща на 73), Антъни Куин (на 71), Хю Хефнър (на 66), Лучано Павароти (на 68), Пабло Пикасо (на 68)... Вече стана нормално единият от родителите да се радва, че има вече внуци, даже правнуци, а дундурка собственото си бебе. Това не е осъдително – зрели, известни, осигурени хора искат деца, които да са венец на щастието им. На други пък е подарена възможността да станат родители за първи път.

Мик Джагър с поколение на възраст между 1 и 47 г.

В началото на декември 2016 г. фронтменът на Rolling Stones отново стана баща на 73 и избра необичайно име за осмото си дете - Девро Октейвиън Базил. Октейвиън (Октавиан) е латинско име, което означава "роден осми", а Базил е първото име на бащата на Мик Джагър, който умира през 2006 г. Майката Мелани Хамрик (31) е балерина, живееща в Ню Йорк. В края на 2017-а се заговори, че музикантът има връзка с 22-годишната филмова продуцентка Нур Алфал, но през юли т.г. по време на турнето на „Ролинг стоунс“ беше забелязан с Мелани и Девро на летището във Варшава.

Четири от децата на легендарния музикант са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която сега е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок.

Джагър се радва на петима внуци, а през 2014 г. стана и прадядо на момиченце.

Род Стюарт: Осмото ще е последното

40-1Синът на британската рок звезда Ейдън идва на бял свят през 2011 г., когато Род е на 66. От брака си с бившия модел Пени Ланкастър (с 26 години по-млада) той има още едно момче - Алистър. Музикантът има общо осем деца от пет жени.

Преди година стана ясно, че милионерската двойка кара децата си да помагат в къщата и да извършват дребни домакински задачи срещу заплащане. Двамата могат да осигурят на потомците си всичко, което пожелаят, но вместо това предпочитат да ги учат да "заработват" парите си. Опитват се да бъдат стриктни с децата си и ги учат, че ако желаят нещо, трябва да помагат из къщата, за да получават и пестят пари. Те трябва да разберат, че техният живот не е норма и че са късметлии.

Род Стюарт сподели още преди раждането на Алистър, че е очарован, че ще му се роди още един наследник, но същевременно се притеснява как ще се грижи за толкова много деца: "Изключително съм щастлив, но това ще бъде последното ми дете. Не мога да имам повече наследници, защото, за да ги издържам всичките, ще трябва да изнасям концерти, докато стана на 90 години".

Най-голямата дъщеря на Род Стюарт - Сара, се ражда, когато изпълнителят е на 19 години.

Лари Кинг е 84-годишен татко на тийнейджъри

40-2

През по-голямата част от живота си легендарният водещ или се е женел, или се е развеждал. Веднъж колегата му Андерсън Купър се пошегувал, че любимият въпрос на Кинг далеч не е легендарното „Защо?”, а „Ще се омъжите ли за мен?”. Кинг е бил женен осем пъти (два пъти с една и съща жена). Той има четири деца от ранните си бракове, двама са синовете от сегашната му спътница в живота Шон Саутуик, бивш модел на Playboy, която е с 26 години по-млада от тв звездата. Ченс се ражда, когато Лари е на 66, а Кенън - когато таткото е на 67.

През 2017 г. Лари побеждава рака, след като отстраняват 20% от белите му дробове. Той никога не е водел здравословен начин на живот – след ефир редовно обръщал чаша уиски, а през деня изпушвал по 4 кутии. Имал и посмъртни планове – да замразят тялото му с помощта на криониката. Явно сега, като 84-годишен татко на тийнейджъри, тези мисли рядко го спохождат.

Стийв Мартин дундурка първо бебе на 67

40-3

На 73 днес той е татко на шестгодишна дъщеря и заявява, че ако е имал дете по-рано, нямало да е добър родител, защото щял да е прекалено фокусиран върху работата и кариерата си.

Звездата от „Деца на килограм” е твърдо убеден, че един от плюсовете на това да станеш баща колкото се може по-късно е, че сега се наслаждава пълноценно на всеки момент и дава на детето си цялата любов и внимание, от което се нуждае. Самият той не е имал добри отношения с баща си, който си изкарвал на него гнева и разочарованието от това, че не успял да пробие в Холивуд.

Стийв Мартин се чувства длъжен да поддържа добра физическа форма, като тренира всеки ден, без да прекалява и съобразно годините си. Старае се да е в час с всичко случващо се – чете книги, гледа телевизия. Прави го както заради себе си, така и заради жените на живота му – щерката и съпругата Ан Стрингфийлд, която е по-млада с 26 години. Двамата силно са желаели дете от сватбата им през юли 2007 г.

Това е вторият брак за Мартин, който преди това беше женен за актрисата Виктория Тенант в продължение на почти осем години.

Робърт де Ниро има дъщери на 51 и на 6

40-4От шестте деца на „разярения бик” най-големите му деца са дъщеря на 51 и син на 41. Има и двойка близнаци (23). Днес 75-годишният актьор и съпругата му Грейс Хайтауър (56) се радват на син Елиът (20) и дъщеря Хелън Грейс (6) от сурогатна майка.

Когато 69-годишният тогава актьор отново става баща на момиченце, той е много чувствителен и в интервю за филма "Наръчник на оптимиста", където играе баща на син с биполярно психично разстройство, се разплаква.

Де Ниро заявява, че обожава, когато всички деца се събират заедно. Харесва му, когато е обкръжен от тях. Италианските традиции са много хубави за фамилията и всички държат един за другиго.

 

 

 

Джордж Лукас кръщава щерка си Еверест

40-5

Първата съпруга на култовия режисьор (74) е монтажистката Марсия Луи Грифин, с която той се запознава по време на снимките на дебютния епизод на космическата сага «Междузвездни войни». Бракът им продължава 14 години. Две лета преди раздялата осиновяват малката Аманда, а след развода тя остава с татко си. Скоро самотният баща приема в семейството още две деца.

През 2013 г. Лукас обявява годежа си с бизнес дамата Мелъди Хъбсън, с която се познават отпреди 7 години. През лятото се женят, а след 2 месеца на 68-годишния режисьор се ражда дъщеричката Еверест.

Клинт Истууд е творец и на красиви деца

40-7Обичаният актьор и режисьор (88) през целия си живот не може да си поеме дъх от ангажименти – снима се, сам твори филми, но в почивките явно не скучае – има 7 деца от пет жени. Най-малката му дъщеря Франческа се ражда, когато Истууд е на 66.

Красавицата е във фокуса на камерите, откакто се е родила. И няма как да е иначе – с такива родители (майка й Франсис Фишър играе майката на Кейт Уинслет в „Титаник”).

23-годишната американка влезе не само във филмовата индустрия, но и няколко списания уважиха красотата й със секси фотосесии. Има вече един брак зад гърба си, който трае цели осем дни, а тя тогава е на 18.

Сър Елтън Джон си „роди” втори син

40-6На 66 големият британски музикант (71) става баща за втори път. Той и съпругът му Дейвид Фърниш, които вече имат син Закари (р. 2010), се сдобиват през 2013 г. с още един наследник – Илайджа, роден от същата сурогатна майка.

Знаменитият изпълнител натрупа 279 млн. долара, но ще завещае повечето за благотворителност. Той няма намерение да остави цялото свое състояние на синовете си. Сър Елтън Джон иска те да се научат на труд и уважение към парите. Той споделя пред в. „Мирър“, че е ужасно да дадеш на детето сребърна лъжица в устата, това проваля живота му: „Момчетата живеят невероятен живот, те не са нормални деца и аз не се преструвам, че са. Но човек трябва да има поне подобие на нормалност, да има уважение към парите, уважение към работата“.

Певецът неведнъж е разказвал до каква степен децата му са променили живота му към по-добро. „Аз се научих, че простите неща в живота, като това да прекараш минута с тях, струват повече от всяка картина, снимка, къща или хит. Преди да имаме децата, ние имахме само нашия живот и харчехме пари, защото нямаше върху какво друго да се фокусираме“.

 

Обяснения в любов на "Еми 2018"

Гвоздей на тазгодишната церемонията по раздаването на наградите „Еми“ стана годежът на американския продуцент и режисьор Глен Уайс (57) и любимата му Яна Свендсен. Получавайки статуетката за режисурата му на последната оскарова церемония, Глен произнесе тържествена реч, а после помоли Яна да дойде при него и се обърна към нея с думите: "Питаш се защо не ми харесва да те наричам мое гадже? Защото искам да те наричам моя съпруга". Заставайки на коляно, той я помоли да му стане жена. Съдейки по реакцията й, от неочакваното събитие тя едва не изгуби дар слово, тъй като изобщо не беше очаквала такъв развой на събитията, зрителите в залата – също. Всичко завърши щастливо – Яна каза заветното „да” и годежът се състоя в пряк ефир.

Малко след това на сцената за отличието си излезе актьорът Матю Рис с думите, че неговата приятелка в живота и на екрана Кери Ръсел го е предупредила, че ако и той й направи предложение за брак, ще го удари.

Трогателен момент бяха нежните думи на Питър Динклидж към съпругата му Ерика Шмид. Взимайки статуетката за най-добър поддържащ актьор за ролята си в „Игра на тронове”, той й се обясни в любов. „Благодаря ти, Ерика, че ме търпиш. Аз съм много темпераментен и много те обичам”. Актьорът добави, че е забравил да направи това, когато получи наградата през 2015 г.

Церемонията се запомни и с ярките тоалети на звездите. Един от най-впечатляващите беше на 38-годишната Тифани Хадиш (с „Еми” за креативни постижения), облякла разноцветна рокля на Prabal Gurung, посветена на знамето на източноафриканската държава Еритрея, родина на баща й. Актрисата се гордее с произхода си и се старае всячески да го подчертава.

За първи път след раждането на червения килим се появи 36-годишната Кирстен Дънст – след като стана майка през май, тя преди церемонията не се появяваше по светски събития. До годеника си Джеси Племънс (30) синеоката блондинка сияеше от щастие.

Преди да излезе на сцената за наградата си „най-добра поддържаща актриса”, Алекс Борстийн неочаквано свали жакета на роклята си. В това няма нищо странно, но тя го направи ефектно – разкърши рамене в цигански стил и спечели бурни аплодисменти.

Джеф Даниелс пък, победител в номинацията за най-добра поддържаща мъжка роля в минисериал/тв филм, благодари на... коня си, който му беше основен колега в продукцията Godless, също и на инструктора си по езда. Джеф обаче не пропусна да отбележи, че по време на снимките три пъти е падал от коня и дори си счупил китката.

40-8 Никой не очакваше Глен Уайс да предложи на Яна в пряк ефир.

40-9 Питър Динклидж се обясни в любов на Ерика Шмид.

40-10 Роклята на Тифани Хадиш демонстрира знамето на Еритрея.

40-11 Кирстен Дънст сияеше от щастие до годеника си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица