Зодиите навлизат в ерата на Водолея

Овен 
Запознай ме с нашите

На сутринта на 21 декември, когато Сатурн ще бъде в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей – това се случва за първи път от 1405 г. и е в деня на зимното слънцестоене, Овенът ще се събуди друг човек. Това себично същество ще си даде сметка че нито един човек не е остров, при това не само във физическия смисъл. Ще установи, че има полза да бъде чувствителен към другите хора. Ще открие съществуването на емпатията, за която до този момент е мислил, като за някаква метафора. На този нов Овен ще му се наложи да се запознава тепърва с най-близките си, които ще останат изумени от трансформацията. 

Телец
Става човек на риска

Кариерата на Телеца ще вземе съвсем неочакван обрат - към добро, разбира се. Но, за да изпълни предначертанието си, той ще трябва да поеме голям риск, много по-голям, отколкото разумът му позволява. Родените под този знак са навикнали да следват добре утъпканата от самите тях пътека. И донякъде са прави: щом този начин на действие работи успешно, защо да го променят? Но сега се налага да нарушат спокойствието си и да пристъпят отвъд зоната си на комфорт, защото това ще ги доведе до следващия етап от професионалното им развитие. Същото важи за личностното израстване.

Близнаци
Ново стъпало в еволюцията

За Близнаците Ерата на Водолея е период на вътрешно просветление. Мнозина вече са усетили въздействието й, а след 20 декември интуитивните прозрения и странните съвпадения, които им се случват в последните години, ще станат все по-чести. Пред тях ще се открият огромни интелектуални хоризонти. Възможно е да видят под друг ъгъл идеи, с които са се подигравали в миналото. Тъй като всички Близнаци са любопитни и любознателни, това е зодиакалният знак, който рязко ще дръпне пред останалите в духовното и интелектуалното си развитие. Буквално ще скочи на ново стъпало от еволюцията си. 

Рак 
Лечител на новото човечество

Настъпва период на изпитания за Рака. Уроци, които няма как да останат ненаучени. Съдбата ще го постави пред големи изпитания. Родените под този знак ще трябва да свикнат да не се осланят на никого. Те ще бъдат принудени да осъзнаят, че същността на любовта не е война на влияние или размяна на танто за кукуриго, а щедро отдаване. По този начин ще укрепнат емоционално, за да се подготвят за новата си роля в епохата на духовното израстване. След като се отърват от отмъстителността и още някои дребни кусури, Раците ще са готови за своята мисия. Те са бъдещите лечители на новото човечество. 

Лъв 
Неконвенционален любовчия

Лъвът е неподвластен на науката за небесните тела, на Ерата на Водолея и на култа към Спагетеното чудовище. Той е съвършен такъв, какъвто е. Не вижда причина да се променя, особено заради врели-некипели като тази Ера на Водолея, дето от времето на филма „Коса“ все навлизаме в нея. Само че новият етап от развитието на човечеството включва и свободата да решиш дали желаеш да приемеш промяната, или не. През новата епоха Лъвът, без да се усети, ще претърпи промяна, особено в любовния си живот, където ще му се наложи да стане неконвенционален и освободен от ограниченията на егото си. 

Дева
Работа, работа и още работа

Поемете си дъх - до 20 декември имате две седмици отсрочка. Ерата на Водолея ще бъде изпитание на свръхчовешките ви организационни способности и неизчерпаемата ви трудоспособност.  Но това е добре, защото така пред вас ще се открият възможности за работа, за които до този момент не сте помислили. Дори ще се наложи да откажете част от тях, защото ако се нагърбите с всичко, просто ще рухнете. Все пак ще съумеете да вмъкнете в претъпкания си график още няколко нови ангажименти. А това ще ви помогне да се трансформирате в основното си предназначение – на Homo activus, „действащия човек“. 

Везни
Еталон на самодисциплината

Благодатни времена идват за Везните, които не се боят от работа. От догодина за вас започва период на бързо личностно израстване. Отваря ви се възможност да осъществите най-смелите си мечти. Трябва обаче да сте готови да вложите много усилия, самодисциплина и почти денонощен труд. Ерата на Водолея ще ви донесе вдъхновение и късмет, както в творческите идеи, така и в любовта. За съжаление по-мързеливите и нерешителни представители на този знак така и няма да разберат, че са пропуснали златния си шанс в очакване да им се получи, така, както са свикнали – от само себе си. 

Скорпион 
На свръхскоростната писта е

За Скорпиона настъпва странен период. Той ще трябва да се съсредоточи върху  помирението в семейството. Налага се да се върне мислено назад в детството си, за да поправи разрушените връзки и недоразуменията, които вгорчават отношенията му с близките. След като уреди тези взаимоотношения, той ще е свободен да се качи на свръхскоростната писта към духовния свят. Не бива да се плашите, това означава, че вродените му познания за тайните на езотериката ще се развият, а не е някакъв преносен израз, че ще поеме към бялата светлина. Пък и Скорпионите обикновено не умират – те вампирясват. 

Стрелец 
Който се учи, той ще сполучи

Кралският съвпад на Юпитер и Сатурн на 21 декември е рядко явление и винаги бележи края на един цикъл и началото на друг. При Стрелеца промяната, която настъпва с идването на Ерата на Водолея, ще бъде епохална. Но само при едно услровие: ако този дървен философ се откаже от приказките и се приведе в друг режим – на изслушване. С други думи Стрелците, които са психически подготвени да посрещнат промяната, ще бъдат безкрайно облагодетелствани от новото време. Говорим за тези от тях, които пожелаят да се учат, без да са обременени от предразсъдъка на личните си умозаключения и идеи.

Козирог
Киборгът на новото време 

Време ви е да еволюирате в друг, още по-съвършен Козирог. Пътят към киборга – пардон, Козирога на новото време налага да се концентрирате максимално в работата си. Навлизането в Ерата на Водолея за едни може да означава познание, за други разкрепостяване, а за Козирога то се изразява в една дума: „пари“. Късметът ще е на ваша страна, но няма да успеете да яхнете голямата финансова вълна, ако не овладеете харчовете си и не си наложите фискална  дисциплина. В края на 2020 изходът на Юпитер и Сатурн от вашия зодиакален знак ще ви донесе временно облекчение, но не бива да отпускате гарда. 

Водолей
Удря джакпота на живота си

Да си Водолей в Ерата на Водолея е джакпот. При навлизането на човечеството в тази нова епоха на духовното израстване представителите на Въздушния знак са най-облагодетелствани. Ще бъдат обсипани с желани и не толкова желани дарове от Съдбата като късмет, големи житейски промени и  важни уроци. Сатурн ще бъде в знака на Водолей още няколко пъти през следващите 50 -60 г., така че родените под този знак трябва да се възползват максимално от добрите си звезди. Всяка промяна към добро или лошо, всички те - дори провалите, ще се окажат поредният изключителен шанс за развитие и напредък. 

Риби
Кашата в главата се избистря

Наричат ги мечтатели, влюбчиви натури, емпати... За по-здравостъпилите на земята знаци Рибите са непригодни за живота пияници с поведение на хора, които от бебешките си години са били систематично удряни по главата. Очакванията са че Ерата на Водолея ще ги отдалечи още повече от тази планета, така че с тях общуването ще стане почти невъзможно. Но в действителност новото време носи на Рибите период на растеж и трансформация. Кашата в главите им ще се избистри. Тяхната остра чувствителност и силна интуиция ще им даде преимуществото да се ориентират безпогрешно в духовния свят. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп