Иванчева не иска да подаде оставка

Десислава Иванчева

Заключвала се в кабинета си, вместо да решава проблеми

Кметът на столичния квартал “Младост” Десислава Иванчева заяви, че няма да подава оставка. Във вторник инициативният комитет, издигнал кандидатурата й за кмет, оттегли подкрепата си към нея заради лошо управление на района. Заместникът й Никола Вапцаров подаде оставка в понеделник. Застаналата зад нея на изборите партия “Нормална държава”, също оттегли подкрепата си към кметицата.

“Ако някой иска да ме контролира няма да го позволя”, сподели пред Би Ти Ви Иванчева.

Войслав Тодоров, който е общински съветник от “Нормална държава”, каза, че не е искано да се упражни контрол върху гражданската енергия. “Не мислим, че управлението на “Младост” върви на добър път. Когато човек няма административен опит му трябва време да се научи. Но вместо да се учи, ситуацията става по-зле. Отдели не функционират в администрацията, проспиват се ключови моменти от спирането на застрояването”, посочи той.

Общинския съветник от Реформаторския блок Стефан Марков, заяви, че е време Иванчева да започне да работи и да се справя с проблемите. Той коментира, че родители и директори на детски градини са я търсели заради проблеми с течове, а тя се е заключвала в кабинета си. По думите му вече 7-ми месец кметицата няма внесен доклад в Столичния общински съвет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България