„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Мъж и жена са арестувани във връзка с инцидента с откраднатата линейка в Осло

Румъния не е изпълнила допълнителните препоръки от доклада от 2018 г., посочва Европейската комисия

Пуснаха от ареста майката, която изостави бебето си пред болница в Петрич

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

500 млн. лв. повече за здраве

Иван Гарелов: Струва ми се, че наказанието беше прекомерно

Струва ми се, че наказанието беше прекомерно, това каза журналистът Иван Гарелов пред БТВ, след като преди дни беше освободен от поста медиен съветник на служебния министър-председател Огнян Герджиков.

Причината беше, че в телевизионно предаване Гарелов защити журналистката и водач на листата на БСП в Хасково Елена Йончева в задочния й спор с бившия премиер Бойко Борисов. Герджиков посочи, че по този начин Гарелов е нарушил правилото за неутралност на служебното правителство в предизборната кампания.

Журналистът посочи, че седмица по-рано по същата телевизия, но в друго предаване, е защитил друг колега – Тома Томов, а Герджиков дори го поздравил. „Тогава обаче не споменах Бойко Борисов“, добави Гарелов.

По думите му, защитавайки Йончева, е бил предизвикан от опонента си и е споделил свои мисли за лидера на ГЕРБ, продиктувани от позицията му на наблюдател.

Гарелов потвърди, че впоследствие Борисов е изпратил есемес на Герджиков, в който пишело, че служебното правителство е срещу него. Дали този есемес е повлиял на служебния премиер, или не, е негова работа (на Герджиков, бел. ред.), каза гостът.

Той разказа още, че му е било предложено да си подаде оставката, но той е предпочел освобождаването, за да се видят мотивите и хората да преценят за какво става въпрос.

За служебния премиер каза, че към него изпитва добри чувства и го уважава. Той си има свои правила и действа според тях, аз имам мои собствени правила и морал и мисля, че случаят надхвърли предизборната борба. Той е за съдбата на един журналист. „Ако на един журналист убиеш биографията, е по-лошо от това да го убиеш физически“, каза Гарелов.

Той призна, че изпитва двуяки чувства след освобождаването от поста, от всичко е малко засегнат, но чувства и известно облекчение. Отдавна не се бил радвал на такава колегиална подкрепа.

За двата милиона лева, за които се говори, че са платени на френското разузнаване покрай Йончева, Гарелов каза, че, доколкото знае са платени от България на Франция за освобождаването на българката Данка Панчова, работеща за френска хуманитарна организация, отвлечена в Сомалия. Парите не са платени от едното разузнаване на другото, те не си разменят пари. Ако е имало такива контакти между разузнаванията, те са били на официално ниво, не е имало нужда да се намества и журналистка Йончева, каза Гарелов.

По думите му нейната връзка в цялата история е, че по това време е била в Сомалия, за да снима филм за сомалийските пирати.

Питах я и аз, не е работила за разузнаването, каза Гарелов.

Според него, след като следата с БНТ е била отречена, Борисов е разбрал, че е сбъркал, затова е започнал да говори за служби. Той разбра, че е допуснал грешка, както с Ирина Бокова, и версиите се размножават, за да потъне истината, смята Гарелов.

По думите му Борисов е в безизходица по този скучай и най-добре би било сега да се извини, не да чака съда. След изборите да прецени дали не е по-добре да се оттегли на поста почетен председател.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (25)

 1. КОФТИ ,МНОГО КОФТИ Е КАТО ТЕ РИТНАТ ОТЗАД , А ТИ ТЪКМО УДОБНО СИ СЕДНАЛ НА ТРАПЕЗАТА ..КОНКРЕТНИЯТ СЛУЧАЙ ВАЖИ И ЗА ДРУГИ ПЕРСОНИ .ГАРЕЛОВ БИ ТРЯБВАЛО КАТО ОПИТЕН ЖУРНАЛИСТ ДА Е НАЯСНО КАКВО МОЖЕ КАТО НАБЛЮДАТЕЛ И КАКВО НЕ МОЖЕ КАТО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ , ПРИ ТОВА ЗАЕМАЩ ПОЛИТИЧЕСКА ДЛЪЖНОСТ .АКО ОБРАТНОТО Е ВЕРНО , ЧЕ МОГАТ ДА СЕ СЪВМЕСТЯВАТ ДВЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ,КОИТО СЕ НАМИРАТ В ПРОТИВОРЕЧИЕ , ТО ЯВНО ЩЕ ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА .ТАКА ЧЕ МИНИСТЪР ПРВДСЕДАТЕЛЯ ГЕРДЖИКОВ Е ЗАЕЛ ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНАТА ПОЗИЦИЯ .НАМЕСВАНЕТО ИМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ В СЛУЧАЯ Е ВИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОПИТ ДА СЕ СЕ ОБЯСНЯВА С НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА Е ПОЛИТИЧЕСКА ДИМКА И ЧАСТ ОТ АРСЕНАЛА НА СЛУЖБИТЕ !!!!

 2. А до кога крадливия парцал и безродна свиня Борисов ще пише смс-си и ще управлява страната???????????

 3. Този крадлив парясник парцала Борисов трябва да е в затвора, а ако престъпника Цацаров не се погрижи банкянския боклук да бъде наказан справедливо и той трябва да търка наровете с боко.

 4. Въпросът е щеше ли да бъде уволнен без есемес?Отговорите на двамата премиери са налице,но отговорите не са резултат от математическа задача,че да има еднакво становище по тях от всички,които са ги чули.Кой прав,кой крив,всеки ще стигне до заключението,което желае.Поздрави на ирландците за вчерашният им празник Св.Патрик и наздраве на любителите на малцовото ирландско уиски.

 5. Господин Иван Гарелов не съжалявайте за случилото се ПОБЕДИТЕЛЯТ В СЛУЧИЛОТО СЕ СТЕ ВИЕ, СЛЕД КАТО Е ИМАЛ ЕСЕМЕС ОТ Бойко М. БОРИСОВ И ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ Е НАДПАРТИЕН НАЙ – ВЕРОЯТНО Е ДАЛ СЪВЕТ ЗА ПОДОБЕН РЕЗУЛТАТ, НО САМ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ХОРА ЧЕСТНИ И НЯМАЩИ НИКАКВИ ОБВЪРЗАНОСТИ с ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ И ПАРТИЯ ГЕРБ, ХОРА С ДОБРИ КОНТАКТИ СРЕД ВЛИЯТЕЛНИ АМЕРИКАНСКИ СРЕДИ НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЧЕ В ДАЛЕЧНИТЕ 1993, 1994 г. БОЙКО БОРИСОВ с ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СА ИМАЛИ ОФШОРКА В КИПЪР, ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ЗА 24 часа, КОГАТО БОЙКО М. Борисов БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР и ДВАМАТА ТОГВА ЖИВЕЕХА НА СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА, ЗА ДОКУМЕНТИРАНИТЕ СЪС СНИМКИ ВРЪЗКИ на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ С КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИНГЕНТ, ЗАТОВА, ЧЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ПАРТИЯ ГЕРБ ИЗДИГНАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА, КОЯТО В МОМЕНТА НА ИЗДИГАНЕТО Й Е ИМАЛА УЧАСТИЯ В ДВЕ ПЛЕВЕНСКИ ФИРМИ и ПОДПИСАНИЯТ ПРОТОКОЛ ОТ НЕЯ ЗА УЧАСТИЕ В ЗАСЕДАНИЕ НА ФИРМАТА, КОГАТО ТЯ Е БИЛА В СОФИЯ И Е ВОДИЛА ЗАСЕДАНИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЯСНО ГОВОРЯТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ НЕ ВЕДНАЖ, КАКТО ОТ СТРАНА Н АЦЕЦКА ЦАЧЕВ, ТАКА И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ТАКА И НА ПАРТИЯ ГЕРБ, ИЗДИГАЙКИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ и ВТОРА в ЛИСТАТА в ПЛЕВЕН, ТОВА СЕ ЗНАЕ И ЩЕ СЕ ЗНАЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ В АМЕРИКА, А АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СА БАЛЪЦИ И НАИВНИЦИ И СИ ПРАВЯТ И ЩЕ СИ ПРАВЯТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СВОИТЕ ИЗВОДИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ПОДКРЕПЯЩИ ПАРТИЯ ГЕРБ, КАКТО И БОЙКО МЕТИДИЕВ БОРИСОВ.
  ИСТИНАТА Е РАЗМАЗВАЛА ВСЕКИ ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР, ПОДЛЕЦ И ПОПУЛИСТ.

 6. ТОВА САМОЗАБРАВИЛО СЕ ЛИЦЕ, НАРЕЧЕНО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е НАД ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ и МОЯТ СЪВЕТ И КЪМ ДРУГИТЕ, ОБИДЕНИ е ДА ЗАВЕДАТ СЪДЕБНИ ДЕЛА, ЗАЩОТО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА РАБОТЯТ И ЧЕСТНИ МАГИСТРАТИ, КОИТО НЕ БИХА СЕ ПОВЛИЯЛИ ОТ КОЯТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА КОНЮНКТУРА, ЗА ДОКАЗАНАТА ДИПЛОМАТКА ИРИНА БОКОВА, ИЗКАЗВАНИЯТА НА БОЙКО М. БОРИСОВ СА ПОД НЕЙНОТО МЕЖДУНАРОДНО ДОСТОЙНСТВО ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕГО, СЛЕД КАТО И ТОЙ ПРОИЗХОЖДА ОТ СЪЩОТО СЪС СЪЩИТЕ ПАРТИЙНИ ОБВЪРЗАНОСТИ СЕМЕЙСТВО, НО ВСЕКИ С ЛЕКА РЪКА НЕ ТРЯЯБВА ДА ПРОЩАВА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ТОЙ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ Е НАД ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ И С ПРИКАЗКИТЕ СИ И ДЕЙСТВИЯТА СИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ, ПРАВИЛАТА И ЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ.

 7. Господин Иван Гарелов не съжалявайте за случилото се ПОБЕДИТЕЛЯТ В СЛУЧИЛОТО СЕ СТЕ ВИЕ, СЛЕД КАТО Е ИМАЛ ЕСЕМЕС ОТ Бойко М. БОРИСОВ И ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ Е НАДПАРТИЕН НАЙ – ВЕРОЯТНО Е ДАЛ СЪВЕТ ЗА ПОДОБЕН РЕЗУЛТАТ, НО САМ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ХОРА ЧЕСТНИ И НЯМАЩИ НИКАКВИ ОБВЪРЗАНОСТИ с ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ И ПАРТИЯ ГЕРБ, ХОРА С ДОБРИ КОНТАКТИ СРЕД ВЛИЯТЕЛНИ АМЕРИКАНСКИ СРЕДИ НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЧЕ В ДАЛЕЧНИТЕ 1993, 1994 г. БОЙКО БОРИСОВ с ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СА ИМАЛИ ОФШОРКА В КИПЪР, ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ЗА 24 часа, КОГАТО БОЙКО М. Борисов БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР и ДВАМАТА ТОГВА ЖИВЕЕХА НА СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА, ЗА ДОКУМЕНТИРАНИТЕ СЪС СНИМКИ ВРЪЗКИ на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ С КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИНГЕНТ, ЗАТОВА, ЧЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ПАРТИЯ ГЕРБ ИЗДИГНАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА, КОЯТО В МОМЕНТА НА ИЗДИГАНЕТО Й Е ИМАЛА УЧАСТИЯ В ДВЕ ПЛЕВЕНСКИ ФИРМИ и ПОДПИСАНИЯТ ПРОТОКОЛ ОТ НЕЯ ЗА УЧАСТИЕ В ЗАСЕДАНИЕ НА ФИРМАТА, КОГАТО ТЯ Е БИЛА В СОФИЯ И Е ВОДИЛА ЗАСЕДАНИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЯСНО ГОВОРЯТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНИТЕ НЕ ВЕДНАЖ, КАКТО ОТ СТРАНА Н АЦЕЦКА ЦАЧЕВ, ТАКА И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ТАКА И НА ПАРТИЯ ГЕРБ, ИЗДИГАЙКИ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ и ВТОРА в ЛИСТАТА в ПЛЕВЕН, ТОВА СЕ ЗНАЕ И ЩЕ СЕ ЗНАЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ В АМЕРИКА, А АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СА БАЛЪЦИ И НАИВНИЦИ И СИ ПРАВЯТ И ЩЕ СИ ПРАВЯТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СВОИТЕ ИЗВОДИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ПОДКРЕПЯЩИ ПАРТИЯ ГЕРБ, КАКТО И БОЙКО МЕТИДИЕВ БОРИСОВ.
  ИСТИНАТА Е РАЗМАЗВАЛА ВСЕКИ ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР, ПОДЛЕЦ И ПОПУЛИСТ.
  И ВСЕКИ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ПРЕЦЕНИ ЧЕСТНО ЛИ БЕШЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ – ДА МЪЛЧИ, СЛЕД КАТО ЗНАЕШЕ И СВОЕТО РОДОСЛОВНО ДЪРВО, КАКТО И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, А И ДОПУСКАМ И НА МНОГО ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА ВЪРХУШКА.
  КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е С ДОСТОЙНСТВО И НЕ БИХ НАПРАВИЛА СЪЩИЯТ КОМЕНТАР ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗНАЕЙКИ МНОГО НЕЩА ЗА НЕГО И МИНАЛОТО МУ, КАКТО И ИЗКАЗВАНИЯТА МУ.

 8. Гарелов, ти си прочетен вестник, достатъчно дискредитиран, беше ни показан истинския ти образ. Нанишай се по низко от тревата и не се опитвай да насочваш общественото мнение. А ако ти е останало нещо от добрите години пий си пиенето, защото за трипера ти е вече невъзможно.

 9. Алоу, честнта българка живееща на айнаа си!
  Лцето МутраМутрагеньов го НЗНАЧИХА ЗА ПРЕМИЕР именно от Вашингтон Д.С

  1. алоу плгиата, толкова ли ти стига въображението, че да ползуваш чужд ник?! Модераторите, вие как го допускате?

 10. Г – н Иван Гарелов, Вие с доказалата се журналистка Елена Йончева, както и доказалата се дипломатка Ирина Бокова сте доказали, че сте достойни българи добри професионалисти, с които всеки българин може ДА се гордее, но се срамува да казва, че е българин от постъпките, изказванията и не малка част от действията на самозабравилите се Бойко Методиев Борисов, Вифаджията Цветан Цветанов, заради който Европейският съюз осъди България по не едно и две дела, заведени от българи, поради превишаванията на служебните си права и целокупният български народ, чрез данъците си ги плаща тези пари, защото се изплащат от бюджета, между впрочем Европейският съюз е дал компенсации и на роднините на Чакъра, чиято акция водеше лично Бойко Методиев Борисов, който си дава сам оценката, че бил най – подготвеният да управлява, бих допълнила за партия ГЕРБ – в царството на слепците и едноокият е цар, това е много умна приказка, която съм я запомнила още от вуйчото на Бойко Методиев Борисов, който беше преподавател по ПОЛИТИЧЕСКА ИКОНОМИЯ преди 1989 г. И заместник ректор на УНСС преди 1989 г. ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ и въпреки, че в далечната 1993 г. От 140 студенти поток вуйчо му пусна само 20 студенти и аз бях една от петте студенти, получила ШЕСТИЦА – 6, а за този период самият Бойко Борисов публично си е признавал, че нищо не е разбирал от финанси, СМЯХ СЕ СМЕЯТ ВСИЧКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ НА ПРИКАЗКИТЕ МУ, ЧЕ БИЛ НАЙ – ПОДГОТВЕНИЯТ ДА УПРАВЛЯВА – бих попитала на какъв образователен ценз разчита – на Школата в Симеоново, където и профилът му е свързан с ПРОТИВОПОЖАРНА ОХРАНА, БИХ ГО ЗАПИТАЛА НА КОЛКО ЕЗИКА, ОСВЕН БЪЛГАРСКИЯТ МОЖЕ СВОБОДНО ДА РАЗГОВАРЯ И КАКВА ГРАЖДАНСКА СПЕЦИАЛНОСТ, ОСВЕН ЗА ПОЖАРНИКАР МОЖЕ ДА ПРАКТИКУВА ОТ АКАДЕМИЯТА В СИМЕОНОВО.
  До колкото имам информация Харизанов, с когото се яви на диспут Иван Гарелов беше клиент в миналото на съдебната система, а на специалистите от института ЗА ДЯСНА ПОЛИТИКА им бих задала въпросът задочно – АКО ВСИЧКИ ПОСТЪПВАХА КАТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА В ДАЛЕЧНИТЕ 1994 г. ДА СИ ОТКРИВАТ КАТО ТЯХ ОФШОРКИ С КАКВИ СРЕДСТВА ЩЕ СЕ ПРАВИ БЮДЖЕТА, ЧЕ И ЗА ДАЛЕЧНИТЕ 1993 г, когато се обвинява Жан Виденов и други, че доларът е стигнал ЗООО лв, бих добавила, че това е резултатът от такива хитреци, тогава като Бойко Методиев Борисов, Цветелина Бориславова и приятелите им, които са теглили заеми, а после не са ги връщали, ДЕНКА ИВАНОВА ЕФТИМОВА беше приятелка на вуйчо му, не на Жан Виденов през онези далечни години.

 11. НАИВНИТЕ БЪЛГАРИ С ГЛАСОВЕТЕ СИ МУ ДАДОХА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ, ВАШИНГТОН НЕ Е НАКАРАЛ НАСИЛА ПРЕЗ 2009 г. НИКОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ, КАКТО И ВНУШЕНИЯТА, КОИТО НЕ ВЕДНАЖ ПРАВЕШЕ и ЛИЧНО ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, ЧЕ УЖ ОТВЪН СЕ МЕСИЛИ НА БЪЛГАРИТЕ КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.
  Докато българинът не се вразуми и проумее, все някой друг за всичко ще му е виновен.
  НЕКА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ДАДЕ СВОЯТ НАКАЗАТЕЛЕН ВОД СРЕЩУ ГЕРБ и ТОГАВА СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ С ЧУЖДА НАМЕСА.

 12. НА НАИВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, КОЙТО СЕ ПОДВЕЖДА – ВСЕ ОТВЪН СА МУ ВИНОВНИ, НЕКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ, КАТО ИЗХВЪРЛЯТ ГЕРБ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ДА ВИДЯ КОЙ ЩЕ ИМ Е ВИНОВЕН, ЗАБРАВИХА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ 2011 г. ДОКЛАДЪТ НА АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК, КОЙТО БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ И В КОЙТО ЯСНО СЕ ОТРАЗЯВАХА МНОГО НЕЩА С КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, КОЙ МУ Е ВИНОВЕН НА НАИВНИЯТ БЪЛГАРИН, ЧЕ ВЯРВА НА НЕЧИЙ ЛЪЖИ, АКО ИМАШЕ НЯКАКВО ВЛИЯНИЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗАЩО НЕ ПОВЛИЯ ДА СТАНЕ Кристалина Георгиева Генерален Секретар, АМИ ИРИНА БОКОВА ОТНОВО БЕШЕ ПРЕДИ НЕЯ, ЗАЩО НЕ УРЕДИ БЕЗ НИКАКВИ ЗАРОБВАЩИ КЛАУЗИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТПАДАНЕТО НА ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ.

 13. Страните от ЕС, включително България, призоваха всички държави от ООН да обмислят налагането на санкции на руски и украински граждани по примера на Европейския съюз. Призивът бе отправен от върховния представител на ЕС за външните отношения Федерика Могерини в събота.

 14. ТЕЗИ, ЗА КОИО САМОХВАЛКОТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ – КАЗВА, ЧЕ ГО УВАЖАВАТ – МЕРКЕЛ ИСКА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДА Я КАРА НА НЯКОЛКО СКОРОСТИ, ОТ НЕГОВАТА ЕНП ПРЕЦАКВАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.

 15. ЧЕСТНА БЪЛГАРКА ЖИВЕЕЩА В АМЕРИКА e същото на едно време ПРЕГЛЕД НОВА БЪЛГАРСКА МУЗИКА, за която един зевзек викаше: НИТО Е НОВА, НИТО Е БЪЛГАРСКА И МУЗИКА НЕ Е, А ЗА ПРЕДГЛЕД ДА НЕ ГОВОРИМ!

 16. Когато чета речите на Борисов се срамувам, че съм българин. По най-гротескния начин той използва всичко за да се покаже велик. А на българските вестници им е заповядано да публикуват негови снимки, които трябва да покажат, че той едва ли не е централната фигура в Европейския съюз. А истината е, че в Брюксел никой не му обръща внимание. И никой не може да разбере как и защо българският народ гласува за човек като него – толкова ограничен във всяко отношение. Надявам се, че моят народ ще разбере истината и ще изхвърли от политическата сцена неграмотните продажници и жадни за власт борисовци. За да може най-сетна Европа и целият свят да погледнат с по-добро око на нашата Родина. Не гласувайте за такива отрепки, мили мои братя и сестри. Не се оставяйте да ви мият мозъците! Мислете за бъдещето на нашата Родина!

 17. Kondov, ti si 4erven bokluk. Sram me e ot takiva otrepki i to v 4ugbina !

 18. Добре,Борисов има трески за дялане и не е премиер. Какво следва: Нинова-премиер,Драго Стойнев – енергиен министър , Вигенин – външен министър,Жаблянов и Янков – също ще се уредят и останалото – на ДПС.Земеделие,гори,образование, а може и МВР.Защото като казваме кое е лошо,трябва да посочим и какво по-добро предлагаме Това ли е по-доброто.Дотегна ми да слушам ЩЕ, ЩЕ,ЩЕ ,без да кажат КАК и КОЙ.

 19. Всички надути плондири се пукат рано или късно и на пазара винаги има нови – но за това пак трябват пари…

 20. Костов,я по-кротко.Само неуверените като теб използват обиди,за да се индикират.Много сме,които мислим като Кондов.Аз пък се срамуват заради такива като теб,които нито виждат,нито чуват.

 21. Писна ми от тоя плужек/ С каква наглост се изказа за Борисов, че трябва да напусне политиката, за да запазел достойнството си . А този тюлен Гарелов – агент, към 80 години иска още да е на хранилка и на държавна заплата. Защо не напусне той ефира и да си гледа памперсите ! Аман от комунистите и агенти с двоен морал! Най-голямата злина за обществото са те с мазния си, менторски тон !

 22. Щом народа гласува на досегашните избори за лошия, неграмотния и престъника Бойко представете си какво хубаво е видял от БКП/БСП.

 23. велемирка отново е нацвъкала с мнения. Мисли си, че с различни никове няма да се познае пачавренския и манталитет. Да, ама не. Написаното от нея смърди на розови брейнфарм от километри. Но последното изречение:“ИСТИНАТА Е РАЗМАЗВАЛА ВСЕКИ ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР, ПОДЛЕЦ И ПОПУЛИСТ.“ от превъплащението и: ЧЕСТНА БЪЛГАРКА ЖИВЕЕЩА В АМЕРИКА е 100% истина. Лъжата се крие само в това, написано преди него. Включително ника ;). Нито е честна, нито живее в Америка, а още по-малко пък е българка. Да де, ама как може да напише истината – лъжлив руснак работещ в мазето на Кремъл???

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.