Изборите в Русия: Странни птици има сред осемте кандидати

Изборният ден за президент на Русия (18 март 2018) е носител на безкрайни емоции, отрицателни, положителни, преливащи едни в други и на глобална промяна, както за избирателите, така и за кандидатите, без значение кой от тях ще е победителят.

Сред 8-те кандидати има странни птици, убедени, че да поемеш отговорност за управлението на държавата е същото като да си поръчаш половинка водка и да я гаврътнеш и след това просветлен и вдъхновен да говориш на всякакви теми, да издаваш укази и заповеди, а всички да ти коленичат. Явно тронната зала на Кремъл е привлекателна... емоцията ще е властваща, изненади не са изключени, въпреки предизвестения резултат. Характеристиката на изборния ден буди смях, но е астрологично необорима и непроменима заради следните фактори:

Юпитер е ретрограден в Скорпион в изборния ден и въпреки че Меркурий все още е в директното си движение, Юпитер е причината скритите и явни емоции да са шарени като боите на палитрата. Съдбата ще работи в полза на тези избиратели и кандидати, които имат сили да се вгледат в себе си и да се отърсят от вредно вкоренените си отрицателни качества, готови да приемат правото на успехи и победи и на останалите, различно мислещи хора. Те, дори и загубили ще са извоювали своята лична победа.

Часът на началото на изборния ден съгласно Московското време е подвластен на Слънце в Риби и Асцедент в Риби. Емоция до заслепение, чувствителност, разнобой в семействата, членовете на които имат различни фаворити сред кандидатите. Овенът е заключен знак в дома на асцедента, а в този знак са разположени Луната, Меркурий и Уран - взрив от радостни и тъжни сълзи, кълбо от негативни и положителни емоции, ураган от егоцентризъм избликващ в агресия до физическо насилие и след това до нови сълзи на съжаление и братски прегръдки, търсещи опрощение - това са денят на изборите и седмицата след това.

Пъстра палитра от емоции ще властва и заради аспектите на Слънцето, Луната, Меркурий и Хирон. Новолунието в Овен подтиква съм високо самомнение както у кандидатите, така и у избирателите. В немалка част у тях – без покритие. Заможните и имащи своето високо място в обществото ще се опитват да дават насоки на по-лабилните и незаинтересовани как и за кого да гласуват, но ще си спечелят неприятели.

Фантазиите имат силата да завоалират действителността, а осъзнатите след изборите грешки ще са с необратими последици. И ето ги емоционалните изблици и драматизъм, но решение няма. За него вече ще е късно. Новоизбраният стар президент да си се оправя, а народът ще празнува своята лична победа или загуба.

За Владимир Путин

Изборният ден носи емоции

За Владимир Путин личната година е на завършване и приключване, но свързано с немалко негативни емоции, с критика, често безпричинна от него към избирателите и опонентите и обратно, както и приключването на отношения с опонентите си, които ще осъзнаят мястото си в политически живот на Русия. Дали проглеждането ще даде положителни резултати ще покаже времето. Месецът и денят на изборите за Путин е обвързан с нови познанства, както и с почти равен процент на привърженици и врагове, като вторите гласуват този път, за моя изненада, в крайните, отдалечени от центъра райони на държавата и по-малко в големите градове.

Композитната дата на изборния ден и на Владимир Путин е носител на емоции, на желание да продължи да е в първите редици, но и на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, дори и със спонтанни протести в изборния ден.

Емоциите и в деня на изборите и в седмицата след тях ще се менят и избликват до неочаквани крайности. Възможно е да се засили желанието за промяна на средата у мнозина и за мъст към спечелилия изборите, заради желание за неосъществена според част от избирателите бърза промяна на обкръжението. За да си спести явно и подмолно противопоставяне, една от първите задачи на избрания президент е смяната на част от управляващия екип. Как ще осъществи подмяна на екипа си, задължителна заради вибрацията в изборния ден, носеща положителна промяна чрез отстраняване на пречките, блокиращи обичайния живот на руските граждани и водещи до протести и насилие, решава той – избраният. А времето за взимане на решение е съвсем кратко. Иначе – брожение.

Съгласно астрологично - номерологичните аспекти, както казах и през 2017 година, Владимир Путин отново ще е начело на държавата, въпреки че има доста условности, но когато спечели се налага да промени начина си на управление и отношението си към държавите на планетата, без значение какви са били до този момент междудържавните отношенията на Русия с тях и дали изобщо ги е имало. Тази е другата му важна задача, а от него зависи да я осъзнае и покаже още преди изборния ден, че е готов да изживее своята лична и политическа трансформация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл