Изграждат два нови социални центъра за възрастни в Търговище В реконструкция, обзавеждане и други ще бъдат инвестирани над 1,1 млн. лв.

Горски намериха дебитна карта при акция „чистота“ Акт грози собственика, защото е цапал гората

Доживотен затвор поиска прокуратурата за четворен убиец

Премиерът Борисов: Даваме основата за промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация

Валери Симеонов: НФСБ се готви за самостоятелно явяване на европейските избори

Добрички ученици създадоха интерактивна игра „Търси се България“ Отбори тръгват на лов за знания из градските забележителности

Въвеждат нова процедура за диагностика на рак на простатата

Наш ловец отстреля муфлон за златен медал Националният рекорд за този вид още се държи от Тодор Живков

Пожар изпепелил директорски кабинет в училище Изгоряла е DVR-система за видеонаблюдение, не са засегнати класните стаи

Котката на Лагерфелд също ще получи наследство

Леко замърсен въздух в София днес, утре фините прахови частици ще са отново в нормите

Три камиона със 180 кубика дърва засякоха полицаи Проверява се сечта и транспортирането на материала за огрев

14-годишен избил зъби на приятеля на майка си Детето се намесило в скандал между майка си и мъжа

Трима депутати напуснаха Консервативна партия заради Брекзит

Путин: Новата руска крилата ракета ще поразява цели по вода и суша САЩ да признаят защо напуснаха договора за ликвидиране на оръжията със среден и малък обсег, а не да обвиняват Москва, призова руският президент

Изборите в Русия: Странни птици има сред осемте кандидати

Изборният ден за президент на Русия (18 март 2018) е носител на безкрайни емоции, отрицателни, положителни, преливащи едни в други и на глобална промяна, както за избирателите, така и за кандидатите, без значение кой от тях ще е победителят.

Сред 8-те кандидати има странни птици, убедени, че да поемеш отговорност за управлението на държавата е същото като да си поръчаш половинка водка и да я гаврътнеш и след това просветлен и вдъхновен да говориш на всякакви теми, да издаваш укази и заповеди, а всички да ти коленичат. Явно тронната зала на Кремъл е привлекателна… емоцията ще е властваща, изненади не са изключени, въпреки предизвестения резултат. Характеристиката на изборния ден буди смях, но е астрологично необорима и непроменима заради следните фактори:

Юпитер е ретрограден в Скорпион в изборния ден и въпреки че Меркурий все още е в директното си движение, Юпитер е причината скритите и явни емоции да са шарени като боите на палитрата. Съдбата ще работи в полза на тези избиратели и кандидати, които имат сили да се вгледат в себе си и да се отърсят от вредно вкоренените си отрицателни качества, готови да приемат правото на успехи и победи и на останалите, различно мислещи хора. Те, дори и загубили ще са извоювали своята лична победа.

Часът на началото на изборния ден съгласно Московското време е подвластен на Слънце в Риби и Асцедент в Риби. Емоция до заслепение, чувствителност, разнобой в семействата, членовете на които имат различни фаворити сред кандидатите. Овенът е заключен знак в дома на асцедента, а в този знак са разположени Луната, Меркурий и Уран – взрив от радостни и тъжни сълзи, кълбо от негативни и положителни емоции, ураган от егоцентризъм избликващ в агресия до физическо насилие и след това до нови сълзи на съжаление и братски прегръдки, търсещи опрощение – това са денят на изборите и седмицата след това.

Пъстра палитра от емоции ще властва и заради аспектите на Слънцето, Луната, Меркурий и Хирон. Новолунието в Овен подтиква съм високо самомнение както у кандидатите, така и у избирателите. В немалка част у тях – без покритие. Заможните и имащи своето високо място в обществото ще се опитват да дават насоки на по-лабилните и незаинтересовани как и за кого да гласуват, но ще си спечелят неприятели.
Фантазиите имат силата да завоалират действителността, а осъзнатите след изборите грешки ще са с необратими последици. И ето ги емоционалните изблици и драматизъм, но решение няма. За него вече ще е късно. Новоизбраният стар президент да си се оправя, а народът ще празнува своята лична победа или загуба.

За Владимир Путин
Изборният ден носи емоции

За Владимир Путин личната година е на завършване и приключване, но свързано с немалко негативни емоции, с критика, често безпричинна от него към избирателите и опонентите и обратно, както и приключването на отношения с опонентите си, които ще осъзнаят мястото си в политически живот на Русия. Дали проглеждането ще даде положителни резултати ще покаже времето. Месецът и денят на изборите за Путин е обвързан с нови познанства, както и с почти равен процент на привърженици и врагове, като вторите гласуват този път, за моя изненада, в крайните, отдалечени от центъра райони на държавата и по-малко в големите градове.

Композитната дата на изборния ден и на Владимир Путин е носител на емоции, на желание да продължи да е в първите редици, но и на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, дори и със спонтанни протести в изборния ден.

Емоциите и в деня на изборите и в седмицата след тях ще се менят и избликват до неочаквани крайности. Възможно е да се засили желанието за промяна на средата у мнозина и за мъст към спечелилия изборите, заради желание за неосъществена според част от избирателите бърза промяна на обкръжението. За да си спести явно и подмолно противопоставяне, една от първите задачи на избрания президент е смяната на част от управляващия екип. Как ще осъществи подмяна на екипа си, задължителна заради вибрацията в изборния ден, носеща положителна промяна чрез отстраняване на пречките, блокиращи обичайния живот на руските граждани и водещи до протести и насилие, решава той – избраният. А времето за взимане на решение е съвсем кратко. Иначе – брожение.

Съгласно астрологично – номерологичните аспекти, както казах и през 2017 година, Владимир Путин отново ще е начело на държавата, въпреки че има доста условности, но когато спечели се налага да промени начина си на управление и отношението си към държавите на планетата, без значение какви са били до този момент междудържавните отношенията на Русия с тях и дали изобщо ги е имало. Тази е другата му важна задача, а от него зависи да я осъзнае и покаже още преди изборния ден, че е готов да изживее своята лична и политическа трансформация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.