Крум – крадецът уличен в нови 4 обира на жилища От полицейска униформа до чанти на лекарки са сред "ударите" на шуменеца

Кола се запали при задвижване

Бразилецът Маркиньос, бивш национал на България, ексклузивно пред „Труд“: ЦСКА върви нагоре

Спипаха трима столичани в момент на предлагане на дрога

Със сензорна система ще ловят изстрели на бракониери в НП “Пирин“

Арестуваха две българки в Милано заради обир на студентка

60-годишна жена се хвърли от скала

Подобрява се състоянието на момичето, блъснато от джип на столичен булевард

От МВР не потвърждават информацията за пътен инцидент на спирка в София

Няма опасност за живота на детето, блъснато от кола на НСО

Диана Ковачева: Омбудсманът е винаги на страната на гражданите

Роудстър за 1,7 млн. евро без покрив и челно стъкло McLaren Elva ускорява до 200 км/ч за по-малко от 7 секунди

МВР с масови проверки по пътищата заради катастрофите в последните дни

Пророк Йоло “Библия на българите и човечеството” влезе в сакралната книжнина

Ново земетресение с магнитуд от 4,5 в Албания

Известността не блазни Йоанна Слабакова

Както е известно, щерката на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков – Йоанна, учи медицина и с усмивка признава, че е лоша комбинация от двамата.Още от съвсем малка е открила, че медицината ѝ е интересна и е решила да се докаже в сфера, много по-различна, от тази на родителите ѝ. „Дразни ме, когато смятат, че съм стигнала до там, където съм, благодарение на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си амбициозен, защото майка ти и баща ти са някой”, каза Йоанна в предаването „Говори с Ива” на Ива Софиянска-Божкова по Нова телевизия.

Йоанна споделя, че никога не е искала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в болниците, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и така тя може спокойно да постига целите си.

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били никак строги като родители.„Моментът на честност между мен и родителите ми е важен. Не съм ги лъгала за абсолютно нищо. Имаме приятелски отношения, не са строги”, казва още Йоанна. „Майка ми и баща ми са олицетворение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно много, хем са страшно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – пак, каквото и да се случва, те никога няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, разказва Йоанна Слабакова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.