Известността не блазни Йоанна Слабакова

Както е известно, щерката на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков - Йоанна, учи медицина и с усмивка признава, че е лоша комбинация от двамата.Още от съвсем малка е открила, че медицината ѝ е интересна и е решила да се докаже в сфера, много по-различна, от тази на родителите ѝ. "Дразни ме, когато смятат, че съм стигнала до там, където съм, благодарение на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си амбициозен, защото майка ти и баща ти са някой”, каза Йоанна в предаването „Говори с Ива” на Ива Софиянска-Божкова по Нова телевизия.

Йоанна споделя, че никога не е искала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в болниците, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и така тя може спокойно да постига целите си.

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били никак строги като родители.„Моментът на честност между мен и родителите ми е важен. Не съм ги лъгала за абсолютно нищо. Имаме приятелски отношения, не са строги”, казва още Йоанна. „Майка ми и баща ми са олицетворение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно много, хем са страшно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – пак, каквото и да се случва, те никога няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, разказва Йоанна Слабакова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица