Данъчни затвориха четири вериги от заведения за хранене в София

Пожар изпепели подпокривното пространство на сграда в София

Ангел Джамбазки и Мария Габриел откриха международната конференция „Западни Балкани“ (СНИМКИ)

42-годишен охранител издъхна след сбиване пред пловдивско заведение

Правителството прие разследването срещу главния прокурор и неговите заместници да се провежда от завеждащия инспектората на прокуратурата

Най-вероятната причина за взрива в цеха за биогаз е техническа неизправност Стабилно е състоянието на пострадалите

Спипаха старинни предмети в дома на 67-годишен от Пловдивско

Геймърите се появиха на спортни игри

Министър-председателят иска закон за партийната субсидия (ВИДЕО)

Нено Димов: Главният прокурор ще има задължението веднъж годишно да прави отчет пред парламента

Веганът Добрин спечели „Игри на волята“

Томас от „Игри на волята“ пред „Труд“: След предаването станах по-мил и земен

Тежка катастрофа затруднява движението по АМ “Тракия“ (ВИДЕО)

„Ферари“ шампион в симулатора

Странен накит променя средновековната история Златната Орда определяла политиката на европейците през ХІІІ-ХІV в.

Измамиха мъж с 2 000 лв за шофьорска книжка

Мъж на 44 г. плати 2 000 лв., за да получи шофьорска книжка за всички категории, но беше измамен. След като загубил парите, дошъл да се жалва в полицията в Шумен. Криминалисти проверяват сигнала на потърпевшия от шуменско село.

Измаменият обяснил, че „влиятелен човек“ му предложил да получи свидетелство за управление на МПС за всички категории, без да ходи на курс. Първите 1000 лв. капаро дал през декември, а останалата част от сумата трябвало да даде при подаване на документите в Пътна полиция.

В края на януари му позвънил влиятелния и му казал, че нещата са уредени, трябва да отидат в Пътна полиция да подадат документите. В уговорения ден двамата отишли. Влиятелния предложил сам да внесе на гишето на обслужващата банка 50 лева за бърза услуга и дал квитанция и лист с входящ номер за подадени документи на селянина. Обяснил, че до седмица ще си получи свидетелството.

Доволен, кандидат-шофьорът предал останалите 1000 лв. След седмица, когато отишъл да си получава шофьорската книжка, установил, че на негово име няма подадени никакви документи и служителките на гишето вдигали рамене.

От полицията обясняват, че няма начин да се получи свидетелство за управление на моторно превозно средство от Пътна полиция преди там да пристигне протокол от успешно положен изпит от ДАИ.

В сектора се предоставя медицинско свидетелство, документ за завършен курс в БЧК, диплом за завършено образование с ксерокопия, платена такса за услуга, заявление и декларация, които се подават лично.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.