Изненада - Кари и Ейдън се събират в продължението на "Сексът и градът"

Завръщането на хитовият сериал "Сексът и градът" вече се очаква с огромно нетърпение от милионите му фенове. 

Вече стана известно, че Ким Катрал няма да се появи в сериала като Саманта Джоунс, както и няма да успеем да се насладим на продължението на любовната история на Кари и Тузара, изигран от Крис Нот.

Но все пак има и щастливи новини - Джон Корбет, който изигра ролята на Ейдън, втората голяма любов на Кари Брадшоу, ще се завърне на екран.

Джон Корбет потвърди за PageSix, че ще го видим в продължението на култовия сериал. Даже уточнява, че ролята му не е второстепенна.

В оригиналната продукция Корбет играе годеника на Кари между 2000 и 2003 г., а последната му поява е във втория филм през 2010 г. Този път той сподели, че ще бъде на разположение за "няколко епизода", в които участие ще вземат Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис. 

"Харесвам всички тези хора, те бяха много мили с мен", споделя актьорът, очевидно несъгласен с твърденията на Ким Катрал, която разкри, че средата на снимачната площадка е била откровено токсична.

Поредицата от 10 епизода ще дебютира в каталога на HBO Max вероятно в началото на следващата година, а изпълнителните продуценти в лицето на Майкъл Патрик Кинг и самата Сара Джесика споделят, че COVID-19 "очевидно ще бъде част от сюжетната линия на героите".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали