Изпълнен с хубави мигове ден за Овните, наситен с много напрежение за Раците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Предстои ви изпълнен с хубави мигове ден на нови запознанства и пътуване. Вашият оптимизъм ще ви помогне да постигнете отлични резултати на работното място. Възползвайте се и внимателно поставете началото на нова работа, въпреки ретроградния Меркурий. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Очаквайте добри доходи от неговата реализация. В този ден не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви и може да провалят плановете ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

На вашето работно място най-напред завършете служебните си задачи. Ще откриете ваши стари познати, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Намерете правилното решение на работното си място, свързано с професионалните ви идеи и ще получите необходимата подкрепа. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори,защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Ядосвате се заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, без значение дали сте семейни или имате сериозна връзка. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

РАК 

Денят отново е наситен с много напрежение. Изчистите съзнанието си от негативните мисли. Не проваляйте възможностите си за материална стабилизация. Трудностите ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не изпадайте в самосъжаление, ако не сте доволни от постигнатото. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами, ако сега сте открили своята половинка. Денят позволява обявяване на годеж и встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите. 

ЛЪВ

Овладейте емоцията си и ще жънете успехи. Следобед ще ви направят предложения, разкриващи ви нови възможности за печалба. Денят е благоприятен за делови контакти, но не е желателно да подписвате договори, защото Меркурий продължава да е ретрограден. Плановете ви изискват да им отделите много време и си осигурите достатъчно средства. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ДЕВА

В този ден ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Проверете стабилността на хората, които ви отправят предложенията, за да сте сигурни, че не ви мамят. Защитете интересите си. Споделете съмненията си и идеите си с колегите и ръководството. Ако имате проблеми ще се справите бързо с тях. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ
                                                                                                                                                             
Денят ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи,  ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Очакват ви проблеми на работното място. Причината за трудностите са грешки  и недоразумения с вашите колеги. В личните отношения се радвате на хармония, което е крехка заради невъзможност да притъпите капризите си. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Отложете деловите срещи. Приемете отправеното ви преди дни делово предложение, ако ви носи приходи. Отнасяйте се сериозно към работата си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения, защото Меркурий е  ретрограден. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Очакват ви недоразумения на работното място или разправия с колегите. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

СТРЕЛЕЦ

Общителни сте и с успех ще се справите с вашите задачи. Направете посещение на обществени организации, които се интересуват от работата ви и от вашата благотворителност. Разрешете всички неотложни проблеми до обед. В състояние сте да съсипете деня си заради властващата емоция. Завършете всичките си делови задачи до обяд. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения при необвързаните. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор. 

КОЗИРОГ

Трудности могат да променят изцяло плановете ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Ще ви поднесат нови изгодни делови предложения. Добре обмислете плановете си преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Бяхте се притеснили заради седмицата на отдалечаване. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви да обсъждате сделка. Бъдете внимателни, не избързвайте, а обмислете още веднъж всичко. Успехът няма да ви избяга. Очертават се нови възможности за профeсионална изява. Мерете приказките си и избягвайте импулсивните действия. Ще се изпокарате с колегите си и след това трудно ще възстановите равновесието. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си, посетете ваши роднини, ако не сте ги виждали заради наложените ограничения.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

РИБИ

Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Бъдете внимателни при работа с пари.  Успешно ще инвестирате парите си, ако сте финансово стабилни и ви остават достатъчно запаси в банковата сметка. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на ваш роднина, който е пристигнал неочаквано и иска да ви погостува. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

Коментари

Задължително поле