Израелци скочиха срещу Фарук от „Завинаги“

Йозджан Дениз е харесван от милиони жени по света.

Жените им били влюбени в Йозджан Дениз

Актьорът бил деспот, твърдят бившите му съпруги

Tурският сериал “Завинаги” с Йозджан Дениз и Аслъ Енвер е сред най-популярните телевизионни проекти и извън границите на южната ни съседка. Поредицата е толкова популярна сред жените, че кара мъжете сериозно да се притесняват за отношенията с половинките си, коментират медии. “Завинаги” предизвика голям интерес в Израел, особено сред дамите, които вечер обръщат гръб на семействата си и се вторачват в поредицата най вече в екранния Фарук Боран, обсъждайки на глас харизмата и мъжествеността му. Израелските жени са възхитени от най-романтичния съпруг в света Фарук Боран, в чиято роля се превъплъщава известният актьор, режисьор, продуцент, певец и композитор Йозкан Дениз. Дамите са толкова пристрастени към него, че при всяка възможност натякват на мъжете си да вземат пример от него. В крайна сметка някои от представителите на силния пол в Израел не можаха да издържат на натрапвания им герой и скочиха срещу любимеца на съпругите си. “Искаш някой като Фарук, отивай при него, заминавай за Турция и ме остави на мира!”, била една от най-честите коментари на злочестите израилтяни, пишат местни медии.

Самият Йозджан Дениз, който приключи снимките на “Завинаги” миналата година, предизвика много приказки за себе - най вече с това, че през това време се ожени, роди му се син и сколаса да се разведе. Коментарите около името му не спират, особено след като се разбра, че бившата му съпруга Файза Актан, сега се е подложила на лечение. Още по време на брака им тя се оплаквала пред близки приятели: “Ентусиазмът на съпруга ми към Мерием Узерли и Аслъ Енвер ме убиват.”

Файза Актан ходи на психолог след развода

Клюките около Йозджан Дениз, който се ожени за Файза Актан през март 2018 г. и се разведе 5 месеца по-късно, не свършват дотук. Турски медии твърдят, че 47-годишният артист наистина не криел възхита от екранните си партньорки Аслъ Енвер и Мерием Узерли и че бившата му съпруга, която е с 20 години по-млада от него, ревнувала от тези две красавици.

Йозджан Дениз изтъква, че чувствата към колежките му са платонически, но поведението на Актан показват точно обратното. Според новина на сайта Magazinn.com, когато ревността на Фаиза Актан станала болезнена, тя започнала да посещава психиатърката и психоаналитичка Гюлсерен Будаийоглу по молба на съпруга си. Между другото сценарият на сериала “Завинаги” е написан по нейна книга. Много пъти папараци виждали Актан да плаче, когато напуска клиниката. Според техни твърдения Актан споделила пред психоложката: “Съпругът ми е обсебен от Асла Енвер и Мерием Узерли дотолкова, че иска да се обличам като тях и нося техните прически.” Това била и основната причина Йозджан и Файза да се разведат, въпреки раждането на сина им Кузей.

Първият му брак е по сметка

Актьорът е бил женен и преди това. Йозджан Дениз сключва фиктивен брак с певицата Хандан Дениз през 1991-а, който продължава до 2000 т. В този период изявленията на първата му бивша съпруга, също бяха скандални. Оказва се, че актьорът не е Божа кравичка и влязъл във фиктивен брак с Хандан, докато работил в Германия, където се изявявал като кръчмарски певец.

След развода им Хандан казва: “Не знаех, че Йозджан е толкова гнила личност. Той се ожени за мен, защото имах немско гражданство, а той можеше да получи безсрочна работна виза, само ако се ожени за мен. Той ме унижаваше непрекъснато, въпреки, че благодарение на мен остана в Германия. В същия момент си имаше любовница в Мюнхен. Йозджан не ми даваше никакви пари, аз се грижех за него - както материално, така и морално. Когато му казах, че знам за любовницата му, той каза: “Нека Бог накаже онези, които ти натрапват това в главата”. Когато се ядосваше, губеше контрол над себе си” разказва г-жа Хандан.

“Всеки път, когато му се обаждах, за да му кажа, че искам да се разведа, той беше много зает или ми казваше: “Защо искаш да се разведеш, в нашия брак всичко е наред”. Тогава разбрах, че няма да реша лесно този случай и се обърнах към близък адвокат в Турция и се разведох чрез пълномощник ", споделя Хандан.

Сюрея сега се снима във второстепенна роля

Междувременно турските медии не престават да се ровичкат и в личния живот на екранната Сюрея - актрисата Аслъ Енвер. През лупа се следеше връзката є с певеца Мурат Боз, с които се разделяха и събираха три пъти. Този съюз окончателно се разпадна през октомври миналата година, но скорошна публикация в социалните медии отново предизвика смесени реакции от феновете. Певецът публикува стара снимка с бившата си любовница и това отприщи подозренията, че двойката отново е заедно. “Наистина ли се примирихте?” - чудеха се феновете. Мурат Боз отговори: “Не можах да изтрия тези снимки...”

Както вече ви уведомихме, след суперуспешния сериал “Завинаги”, сега Асла Енвер се снима в новата поредица “Вавилон” с Халит Ергенч. В нея тя играе второстепенна роля, което озадачи феновете й, пише информационното издание Aksham. По този повод актрисата направи изявление, в което аргументира решението си. “Не планирах да участвам в този сериал или в друг, исках да си почина няколко месеца. Въпреки това, след като прочетох сценария, разбрах, че трябва да изиграя моята героиня. Винаги съм искала да вляза в образа на една много силна жена “, каза Енвер.

Нека припомним, че звездният час за Аслъ настъпи с участието й във филма “Брат ми”, в който си партнира с Мурат Боз и Бурак Йозчивит. Тъкмо на снимачната площадка актрисата се залюби с Мурат Боз.

Коментари

Задължително поле