Илияна Йотова: Добре е, че Борисов ме е слушал внимателно

Вицепрезидентът отговори на премиера във фейсбук

„Добре е, че ме слушал премиерът внимателно! Туризмът поне малко спечели“ това написа във фейсбук вицепрезидентът Илияна Йотова.

Поводът беше реплика на премиера, който коментира изказване на Йотова отпреди дни, в което тя каза, че шефът на Щаба за борба с коронавируса ген. Мутафчийски е скрит от медиите и е трябвало да му се даде последна дума. Става дума за съобщението, с което бяха прекратени редовните пресконференции на НОЩ.

Бойко Борисов каза днес на брифинг пред журналисти следното: „Гледах я (Йотова, бел. ред.) много внимателно. Аз му викам: "Къде си, бе човек?". А той - срещу мен. Пием кафе и гледаме Тодор Кантарджиев, който говори пред медиите. Тя казва: "Вижте какво направи той с него - скри го!" Такива работи. Такива лъжи. Тя казва "ние заедно трябва да излезем от кризата. Е, това ли е заедно?".

След като премиерът каза всичко това, вицепрезидентът Илияна Йотова написа следното във фейсбук:  

„Добре е, че ме слушал премиерът внимателно! Туризмът поне малко спечели. А за парите на лекарите на кого да вярваш - на Ананиев или на неговата заместничка Начева? Добре, че се вдигна шум по въпроса, но все пак болниците да бдят! Що се отнася до кафепитието с проф. Мутафчийски, в една великолепна песен се пее „А дали е така, кой ще ми каже“...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика