Депутатите отхвърлиха законопроекта на БСП срещу двойния стандарт на храните

Тодор Чобанов: Половината документи за прием в детските градини ще се събират по служебен път Големият брой чакащи се отнася за яслените групи, каза зам.-кметът на София

Бившият мексикански президент Енрике Пеня Нието приел 100 милиона долара подкуп от Ел Чапо

Електрическа кола за народа Opel чертае смели перспективи за Corsa

БСП покани премиера, а ГЕРБ – президента на дебатите за изтребителите в парламента

Директорският съвет на НИМХ е взимал решения без правомощия, показва одит

Проф. Асен Балтов: 12 000 неосигурени пациенти са минали през „Пирогов“ за година С 6 млн. лв са намалени дълговете на болницата, каза директорът

Любомир Кючуков: Във Великобритания няма мнозинство за каквото и да било решение по Брекзит

Цветан Цветанов: Обществото трябва да знае всичко за разходите по закупуването на новия изтребител

Ген. Симеон Симеонов: ДПС ще подкрепи решението за започване на преговори със САЩ за Ф-16

Майка и син загинаха при пожар в шуменския кв.“Дивдядово“

Румен Петков: Всеки глас за Ф-16 ще е национално предателство

Демонтажът на американската империя Той е спасителен за САЩ и света

На кои два етапа се разделя всяка връзка?

Европарламентът обсъжда санкции за държави, които не водят ефективна борба с корупцията

Инж. Петър Кънев: Трябва да се промени Законът за рибарство и аквакултури

Икономика, индустрия и доходи – това бяха част от темите, които „БСП за България” обсъди с жители на Созопол. На срещата присъстваха водачът на листата в Бургас инж. Петър Кънев, както и някои от останалите кандидати за народни представители – Николай Тишев, Тодор Байчев, Христо Панайотов и Тодор Дамянов.

„Малкият и среден бизнес са като една напрегната пружина, натискана и натискана. Практически те са в изключително тежка ситуация”, посочи инж. Кънев. Той добави още, че остава още една седмица до промяната и че ГЕРБ върви все по-надолу. Страхът от тях продължава и това трябва да се промени. Инж. Кънев коментира и някои от приоритетите си: „Законът за рибарство и аквакултури да го вкараме и да го приемем в по-приемлив вид”.

Николай Тишев от своя страна каза, че най-важната дума сега е „промяна”. Той заяви, че както Бургас, така и останалите общини в областта трябва да са естествен магнит за младите хора и те да остават в тях, а не точно обратното. „Затова едно от нещата, които ние извеждаме на първо място в нашата програма, е икономика и индустрия. Не си ли възстановим икономиката и индустрията, което ще доведе до увеличение на доходите, българите ще продължават да бягат от родината си. Трябва да се защити българското във всяка една сфера”, добави Тишев.

„Това, което имаме като ангажимент, е преизчисляване на пенсиите, а също и заплатите да вървят нагоре”, посочи Тодор Байчев. Той също така коментира, че трябва да отпадне прилагането на определението „маловажност“ при осъществяване на престъпления против собствеността. „Това е заложено в програмата на „БСП за България”, подчерта той. „Имаме една уникална възможност да променим съдбата си към по-добро с един правилен и успешен избор”, допълни Байчев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.