Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

70-годишен моторист в болница, след като му отнели предимство на пътя

Инж. Петър Кънев: Трябва да се промени Законът за рибарство и аквакултури

Икономика, индустрия и доходи – това бяха част от темите, които „БСП за България” обсъди с жители на Созопол. На срещата присъстваха водачът на листата в Бургас инж. Петър Кънев, както и някои от останалите кандидати за народни представители – Николай Тишев, Тодор Байчев, Христо Панайотов и Тодор Дамянов.

„Малкият и среден бизнес са като една напрегната пружина, натискана и натискана. Практически те са в изключително тежка ситуация”, посочи инж. Кънев. Той добави още, че остава още една седмица до промяната и че ГЕРБ върви все по-надолу. Страхът от тях продължава и това трябва да се промени. Инж. Кънев коментира и някои от приоритетите си: „Законът за рибарство и аквакултури да го вкараме и да го приемем в по-приемлив вид”.

Николай Тишев от своя страна каза, че най-важната дума сега е „промяна”. Той заяви, че както Бургас, така и останалите общини в областта трябва да са естествен магнит за младите хора и те да остават в тях, а не точно обратното. „Затова едно от нещата, които ние извеждаме на първо място в нашата програма, е икономика и индустрия. Не си ли възстановим икономиката и индустрията, което ще доведе до увеличение на доходите, българите ще продължават да бягат от родината си. Трябва да се защити българското във всяка една сфера”, добави Тишев.

„Това, което имаме като ангажимент, е преизчисляване на пенсиите, а също и заплатите да вървят нагоре”, посочи Тодор Байчев. Той също така коментира, че трябва да отпадне прилагането на определението „маловажност“ при осъществяване на престъпления против собствеността. „Това е заложено в програмата на „БСП за България”, подчерта той. „Имаме една уникална възможност да променим съдбата си към по-добро с един правилен и успешен избор”, допълни Байчев.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.