Информацията за Тръмп, с която разполагаме, не е по-противоречива от ежедневните му речи

Джулиан Асандж

Създателят на сайта за политически разкрития „Уикилийкс“ Джулиан Асандж заяви, че информацията, с която сайтът разполага за кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп, „не е по-противоречива от това, което идва от устата на Тръмп във всеки един момент“, предаде Breitbart.

„Имаме определена информация за кандидат-президентската кампания на Републиканската партия. От гледна точка на разследваща журналистическа организация като „Уикилийкс“ е проблем, че не можем да публикуваме нещо по противоречиво от думите, които излизат от устата на Тръмп във всеки един момент“, заяви Асандж.

Преди време „Уикилийкс“ публикува информация свързана с предизборната кампания на кандидата от Демократическата партия Хилари Клинтън. Той се закани да публикува нова информация с приближаването на изборите през ноември.

„Няма да ви издавам всичко предварително, но разполагаме с документи от различни места, които са свързани с избирателната кампания от някои неочаквани ъгли. Някои неща са интересни, някои дори забавни“, подчерта Асандж.

Създателят на разследващия сайт заяви, че не се е фокусирал единствено върху Клинтън и призова всеки с информация за Тръмп да му изпрати такава.

„Ако някой има информация от кампанията на Тръмп, която е автентична, не е свидетелско показание, а истинска вътрешна документация, ще сме щастливи да я публикуваме“, заключи Асандж.

Коментари

Задължително поле