Искрен Веселинов: Патриотите са по-обединени отколкото преди месеци

Още сме "Обединени патриоти" и мисля, че от този вторник сме малко по-обединени, отколкото бяхме месеци назад. Това заяви депутатът от ВМРО Искрен Веселинов по БНТ.

"Започнахме диалог и мисля, че тепърва ще бягаме от образа на скандала, който трайно се залепи на обединението. Разбрахме се, че коалицията се е създала на база ценности и политики, и ние трябва да извеждаме тях напред, а не личностните крамоли, така че аз съм оптимист", каза Веселинов.

По думите му, европейските избори дори не са били тема за дебат между Патриотите. Основната причина за кризата е била липсата на диалог и тя вече е преодоляна.

"Не смятам, че можем да говорим за лидерство на евроизборите - ние от ВМРО сме за съвместно участие, предстои да бъде определена процедурата", коментира Искрен Веселинов.

Относно скандала с Агенцията за българите в чужбина и получаването на граждансто, Веселинов заяви, че той е бил предизвикан от "маргинални политици и един изгонен чиновник".

Депутатът допълни, че основната цел на Патриотите в близко бъдеще е да се работи върху повишаването на данъците върху старите автомобили, тъй като скалата по оценяване трябва да бъде променена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика