Историята на Александра Петканова за раждането на сина й

Съпругата на Даниел Петканов, по-изестен като Лудия репортер, реши да сподели всички подробности около зачеването и раждането на сина им Габриел в първия влог за новия й канал в YouTube - Mama Model.

Александра Петканова неведнъж е споделяла, че идеята да имат бебе, е дошла съвсем естествено и още от първия-втория опит тя е забременяла. Признаците на бременност обаче, е усетил имено Даниел, докато тя самата дълго е отричала, че това се е случило. Петканов е настоял да направят тест, който се оказва отрицателен, тъй като бременността е била още в начален етап.

Най-комичният момент идва когато Алекс отива на преглед при гинеколог с мисълта, че има кисти, с които се е борила и преди в по-активните й години като модел. Лекарят й поставя "диагноза" сакче и половинката на Даниел Петканов с насмешка признава, че се е уплашила, тъй като не е била запозната какво означава този термин.

Още за странните неща, които са й се прияждали по време на бременността, както и как е протекло самото раждане - контракциите, болките, възстановяването и всички емоции, с които тя се е сблъскала след като малкия Габриел се появява на бял свят , ще разберете от видеото:

Коментари

Задължително поле