И в Индия луднаха по Хазал Кая

Местна платформа върти поредици с нейно участие

Съпругът на актрисата спастри 100 хил. турски лири

От няколко години Хазал Кая е една от най-популярните турски актриса в Индия. Сега това потвърждава и успехът на сериалите със звезда, които се вървят в най-голямата тамошна интернет платформа, който се използва от над половин милиард души по целия свят. Това още веднъж показва статистиката strimingovoy на платформата MX Player, която има 350 милиона абонати в Индия и още 150 милиона в целия свят и е собственост на индийския конгломерат The Times Group. Турските сериали "Нашата история" и "Огледален свят", в главната роля на които е Хазал Кая, не слизат от списъка на най-добрите и най-гледани телевизионни поредици на платформата.

За разлика от западни интернет платформи, MX Player е система, в която потребителят трябва да си плати за гледане на всеки епизод или видео при поискване. От началото на март "Огледален свят" влезе в топ-гледаните предавания. И друг сериал с участието на Хазал Кая - "Нашата история", също остава в списъка по гледаемост на най-популярната телевизионна платформа . MX Player е придобила правата за показване на сериала в началото на зимата и още от първите дни тя постепенно се утвърждава в топ най-търсените проекти, като много често е на първо място сред всички продукти, които се появяват на платформата.

След успеха на "Огледален свят" по няколко индийски телевизии, Хазал Кая бе поканена да посети страната, защото първо с тази поредица стана една от най-обожаваните турски знаменитости там. Тя продължава да поддържа приятелски отношения с един от най-популярните индийски актьор Аамир Хан, а тамошните зрители вече изразяват надежда Хазал и Аамир да се снимат в общ проект.

Междувременно съпругът на Хазал Кая - Али Aтай, спечели заведено срещу него дело. Истанбулският съд отхвърли искането на дружеството Müstesna Film Али да върне взетия от тях аванс от 100 хиляди турски лири за снимането на филма "Човекът от Газа", тъй като коронавирусната ситуация, стопира всякакви снимки на филми и телевизионни сериали.

Коментари

Задължително поле