И в „Реал“ винят журналистите за кризата

Журналистите са виновни за всичко! Това казаха шефовете на „Байерн“ миналата седмица. Оттогава баварците спечелиха две победи без блясък.

„Реал“ (Мадрид) пък спря серия от 4 загуби с трудно 2:1 над дебютанта „Виктория“ (Пилзен). „Всички журналисти се опитват да ни наранят – изригна бразилският защитник Марсело. – Те никога не са играли футбол и не знаят как се прави. Нашият треньор Хулен Лопетеги върши отлично работата си.“

Факт е – наставникът отложи уволнението си поне до неделя. Тогава на „Сантяго Бернабеу“ идва „Барселона“ за първото „Ел Класико“ на сезона. На терена вероятно няма да е Марсело, който разтегна мускул. Защитникът вкара втория гол за „Реал“, след като Карим Бензема откри резултата.

„Всичко е съвсем нормално, няма от какво да се притеснявам“, каза Лопетеги.

Роман Прохазка, бившият капитан на „Левски“, игра за „Виктория“ до 65-ата минута. Чехите очаквано са последни в групата си.

Другият двубой от нея започна с драма. Фенове на ЦСКА (Москва) изпопадаха на ескалатор в метростанция „Република“ преди гостуването на „Рома“. Седем от тях са тежко ранени, а общо с травми са 20 души. Нито един обаче не е с опасност за живота. По-късно на терена и „Рома“ рани руския гранд – 3:0.

Един Джеко вкара два пъти и асистира на един от италианските голове. Босненският нападател се изравни с Лионел Меси – има 10 попадения в последните си осем мача в Шампионската лига. Серията стартира от миналия сезон. В миналия мач Джеко заби хеттрик на „Виктория“. Меси няма как да се бори с нападателя на „Рома“ тази седмица, защото снощи не игра срещу „Интер“ заради счупена ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят