И „Енерги“ предложи договор на Рангелов

Ръководството на германския третодивизионен футболен клуб „Енерги“ (Котбус) е предложило договор на бившия български национал Димитър Рангелов. Новината съобщи местното издание „Лаузитц Нахрихтен“. 35-годишният нападател има два дни, за да обмисли офертата и да даде отговора си.

Таранът има предложение и от „Славия“. Именно "белите" са първото стъпало в професионалния футбол за родения в София играч. Рангелов дебютира за най-стария столичен клуб на 17-годишна възраст. За този тим той има 126 мача и 32 гола.

По всяка вероятност Рангелов ще предпочете офертата на „Енерги“. Той тренира с отбора от 6 седмици и треньорът Клаус-Дитер Волитц иска да го привлече в състава, въпреки скромните финансови възможности на клуба. Ако приеме, българинът ще облече за трети път екипа на „Енерги“. За тима от Котбус Рангелов има 84 мача и 31 гола.

Последно 35-годишният футболист игра в Турция. Рангелов записа 9 гола и 6 асистенции в 27 мача за втородивизионния "Юмраниеспор", но договорът му изтече и той сега играчът е свободен агент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ