И Миланов изгоря за 3 седмици

Звездите на България отпадат една след друга преди сблъсъка с "лалетата". Георги Миланов също e аут за двубоя с Холандия тази събота заради разтежение на връзки на дясното коляно. Халфът на московския ЦСКА мина спешно преглед с магнитен резонанс заедно с тежко контузилия се вратар Владислав Стоянов след тренировката във вторник вечерта.

Травмата на футболист №1 на България за 2012 г. е следствие на неволен сблъсък с дебютанта в националния Александър Василев. Финт на Миланов провокирал падане върху него на играча на „Лудогорец“, при което последвало усукване на коляното.

Освен на Миланов и вратаря Стоянов „трикольорите“ не могат да разчитат и на капитана Светослав Дяков, контузил се преди 2 седмици в мач на "Лудогорец".

Селекционерът Петър Хубчев вероятно ще заложи на Александър Тонев, който е основно със статут на резерва в италианския "Кротоне".

Преди битката с "лалетата" България има 2 победи в квалификациите - домакински успехи над Люксембург (4:3) и Беларус (1:0). Шансовете ни за класиране в момента са илюзорни предвид кошмарната група с Франция, Холандия и Швеция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ