Йозджан Дениз е лекар със специална мисия

Актьорът ще играе главна роля в „Червени копчета“

В средата на октомври ще се събере екип, който ще започне работа по снимките на нов телевизионен сериал на Fox, наречен „Червени копчета“. Фарук Тургут, продуцентът на сериала "Боровинков шербет", отново ще разкрие сблъсък на култури, който ще засегне дълбоко зрителите. Срещата между лекар на име Левент, израснал в светско и консервативно семейство, и героинята Мерием, израснала в обикновено семейство в Източен Анадол, ще разкрие другата реалност в Турция.

Зрителите ще видят факти от живота на д-р Левент от една страна и чистачката Мерием от друга. Проектът, в който участва и Мерт Язиджиоглу, ще покаже на преден план отражението на културния и политически конфликт в Турция с неговите различни послания, в живота на хората. Йозджан Дениз ще поеме специална мисия в поредицата, написана от Некати Шахин. В историята, която ще разкаже за съдбата на турските лекари, решили да работят в чужбина, важни послания ще бъдат предадени чрез образа на д-р Левент.

Фарук Тургут, собственик на Gold Film, даде подробности за проекта в  своя канал в YouTube. Известният продуцент каза, че актьорите в ролята на лекари ще разкрият факти за Турция със следните думи: „Йозджан Дениз ще играе лекар. Баща му е един от генералите на 28 февруари... Една от причините за проблема с тюрбаните в Турция, особено за хората от 28 февруари... Докторът също така ще положи сериозни усилия, за да промени живота на семейство, възпитано в тази култура, особено по време на престоя му на изток. Ще дадем критични препратки към причините, поради които турските лекари, едно от кървящите места в Турция, напускат страната. 

Съпругата на д-р Левент е решена да продължи кариерата си в чужбина, а не в Турция... Но съпругът й няма да се съгласи с нея по този въпрос. Това ще бъде сериозна критика. Стремим се да внесем различна гледна точка както към конкретния живот в Турция, така и към проблемите на лекарите, които се опитват да продължат професионалната си кариера в чужбина.”
С тези думи продуцентът Фарук Тургут показа, че  сериалът ще отразява и желанието на образованите хора да продължат живота си в други страни извън превърналата се в кървяща рана Турция. Известно е, че през последните години много представители на здравния сектор предпочитат да заминат в чужбина. 

Вероятно сериалът „Червени бутони“ ще се превърне в един от най-обсъжданите проекти на новия сезон, особено поради критиките към политическата ситуация в Турция. Актьорът Йозджан Дениз, в образа на доктор Левент, който иска да остане в страната си, независимо от всичко, има много специална мисия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица