Кайли Дженър чупи рекорди в инстаграм

20-годишната Кайли Дженър стана майка за първи път в началото на февруари.

Риалити звездата вече има най-харесваната снимка в социалната мрежа, побеждавайки публикация на Кристиано Роналдо

Фотосът има над 15 800 000 одобрения

 

Риалити звездата Кайли Дженър вече може да се похвали с най-харесваната снимка в социалната мрежа инстаграм. Първият кадър, на който се вижда новороденото й бебе, наречено Сторми, събра над 15.8 милиона харесвания след публикуването му в профила на 20-годишната майка.

Така сексапилната брюнетка подобри постижението на предишния рекордьор – футболиста Кристиано Роналдо. Фотос на португалеца от 12 ноември 2017 година, с който той обяви раждането на четвъртото си дете, има над 11.3 млн. харесвания и държа лидерството близо месец.

Освен първото място, Кайли Дженър има още едно попадение в топ 5 на най-харесваните снимки в инстаграм. Публикацията, с която обяви, че е станала майка за първи път, вече има над 10 млн. лайкове в социалната мрежа. Атрактивната риалити звезда е единствената знаменитост с две попадения в челната петица.

Официалното оповестяване за бременността и раждането на малката Сторми от страна на Кайли бе придружено и с 11-минутно видео, в което се виждат преживяванията на младата майка през последните 9 месеца. Кадрите вече са гледани над 50 милиона пъти в ютюб само за няколко дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица