Каката на Марая Кери я надрусала на 12

Преди 3 години певицата излезе на сцената с децата си.

Искала да я продаде на сводник 

Поп звездата издава своите мемоари

Марая Кери каза, че сестра й се е опитала да я продаде на сводник, когато певицата била на 12 години. Изпълнителката на “Without You” скоро ще издаде мемоарите си “Смисълът на живота за Марая Кери”, които изглежда са на път да вдигат много шум. По този повод 50-годишната гласовита звезда даде интервю на Опра Уинфри, в което разкри някои шокиращи подробности от детството си.

Опра прочете откъс от книгата, в който певицата описва травматичната атмосфера в семейството й. “Когато бях на 12 години, сестра ми ме надруса с валиум, предложи ми кокаин, нанесе ми изгаряния от трета степен и се опита да ме продаде на сводник”, пише Кери в мемоарите си.

Пред телевизионната водеща Марая сподели каква според нея може да е причината за трудните отношения със сестра й и брат й - (Марая е най-малкото дете в семейството. Тя има 60-годишен брат Морган и 57-годишна сестра Алисън - б. р.).

“Ние дори не се познаваме добре. Не сме израснали заедно (родителите на Кери се развеждат, когато тя е била на три години - б. р.). Когато съм се родила те вече са били едни изпуснати деца... Буквално се чувствах като аутсайдер в собственото си семейство. Те са израснали с чернокож баща и бяла майка, а аз живеех предимно с майка си. И те смятаха, че ми е по-лесно, но всъщност не беше така. Винаги са смятали, че животът ми е бил безпроблемен”, сподели певицата. Тя нарече брат си “изключително жесток” и каза, че той и сестра й продават невярна информация за нея в медиите. Затова тя ги нарича бивши брат и сестра, а към майка си се обръща по име.

Звездата споделя, че и сега отношенията им са доста сложни. Една случка, свързана с майка й, Марая никога няма да забрави. През 2001 година на фона на своя успех и предстоящото излизане на албума “Glitter” певицата била емоционално и физически изтощена и търсила подкрепа в дома на майка си. Но след конфликт между двете, майка й се обадила на 911 и полицията откарала Кери в болница. “Задната седалка на полицейската кола е ярък спомен, никога няма да забравя това”, разказа звездата.

Но приживеният опит сега помагал на Кери във възпитанието на нейните деца. Тя прави всичко, за да могат 9-годишните близнаци Морокан и Монро да растат в любов. “Мисля, че да бъдеш майка е наистина тежка работа. Затова се старая да направя прекрасен животът на моите деца”, споделя певицата.

Отношенията на сестрата на Кери с майка им също, меко казано, не са най-добрите. Алисън съди майка си за това, че я е принудила да участва в сатанински ритуали на 10-годишна възраст, по време на която е била изнасилена от неизвестни мъже.

Коментари

Задължително поле