Какви са зодиите като безработни

Овен 

Амбициозни и търсещи

Овните няма да се откажат от опитите си да измислят поредния гениален бизнес проект. Да купят ли биткойни, да отворят кафене или да завъртят  търговия? Имат много идеи, но ще започнат да ги изпълняват по-късно. Мисленето вече е част от процеса, нали? Нещо повече, те може да инвестират много пари, да направят милион списъци и да подготвят нужните документи, но това няма да доведе до нищо, защото ще се появи друг по-интересен и печеливш (според тях) проект. Овенът е импулсивен знак от зодиака и винаги търси интересна работа. Да се захванат с нещо прилично и традиционно е твърде скучно за тях. Познавате ли човек, който винаги има някакъв план за печелене на пари? Значи е Овен! 

Телец

Придирчиви и капризни

Телците няма да попаднат в списъка на безработните, защото превъртането на свободни позиции е техен ежедневен ритуал. Създаването на няколко десетки автобиографии им е като хоби, особено ако работодателят им връща отговор. Телците никога не харесват това, което им се предлага и търсенето на идеалното свободно място може да се проточи вечно. Но дори и да си уговорят интервю, шансът да го проспят или да намерят минус в предложената позиция е почти 100%. Те са много придирчиви и дълбоко обидчиви. Ако ги упрекнете в мързел или нежелание да търсят работа, очаквайте скандал. Не приемат съвети, защото знаят, че „това“ свободно място все още не съществува, но ще се появи! 

Близнаци

В режим на очакване

Близнаците не са изпълнени с амбиция в търсене на работа, защото могат да са богати заради красивите си очи. Изграждането на бизнес планове или търсенето на подходящо свободно място е твърде енергоемко и безсмислено! Близнаците са тези, които пазаруват с картата на гаджето си в най-луксозните магазини и не се срамуват. Работата не влиза в плановете им, поне докато не се окажат без богат партньор. Предпочитат да харчат, вместо да печелят! А ако възникне нужда от работа, те могат просто да се обадят на своите приятели, които са страшно много. От тях определено ще има такива, които ще предложат нещо интересно и неограничаващо свободата, а Близнаците харесват това!

Рак

Тъжни и отчаяни

Раците са най-тъжните и отчаяни безработни. Ако останат без препитание, настъпва краят на света. Животът им се превръща в изключително тежка депресия. Да погълнат всичко в хладилника докато гледат романтична комедия? Няма проблем, но само ако добавите преглед на свежи свободни позиции. Раците не могат да се нарекат хленчещи, но да кажат на всички познати в каква ужасна ситуация се намират е в списъка със задължителните им задачи. Стаята им се превръща в тъмна бърлога, обвита в тъга и пълно отчаяние. Имат усещането, че целият свят се е сринал и нищо добро никога няма да се случи. Но все пак ще си намерят работа още преди запасите им от носни кърпички и сладолед да се изчерпват!

Лъв

Дават съвети

Лъвовете обичат комфорта и не се измъчват с нежелана работа! Винаги имат печеливша опция как да направят пари, и няма да останат без препитание. Със сигурност имате приятел, който винаги плаща за всяко парти, но не ходи на работа и той най-вероятно е Лъв. Никой никога няма да разберете как успяват да живеят в изобилие, но изглежда, че това е тайната на техния успех. Лъвовете са горди и находчиви. Ако се напише книга как да станете богати без усилия, Лъвовете ще са сред основните съветници. Те няма да разработват амбициозни планове; за тях е важен резултатът. Може и да е трудно да получат всички пари на света, но огнените Лъвове все пак ще предявят претенции поне за част от тях.

Дева

Зареждат се с енергия
 
Девите се грижат за психичното си здраве, така че преминаването в режим на самоусъвършенстване за няколко седмици е обичайно за тях. Най-важното е да развият духовността си, а работата някак ще се появи сама, нали? Духовните практики и часовете по йога ще станат част от рутината им с безпрецедентна скорост, а книгите по езотерика и психология са навсякъде с тях. За Девите е важна работата, но само за вътрешното им „аз“. Те ще се радват да споделят прозрения с приятели и ако попаднете сред тях, не забравяйте празен тефтер и химикал, защото ще трябва да записвате много. Девите знаят, че работата може да почака, защото трябва да се наситят с енергия, нужна им за работния процес. 

Везни

Отдават се на хазарт

Импулсивността на Везните е легендарна. Техните безразсъдни действия  могат да бъдат страшни, но те живеят водени от мотото „кога, ако не сега?“ Вероятно хазартът и любовта към изпробване на късмета ще ги доведат до изключително неудобно положение. Да инвестират в бизнес, който първоначално се е провалил, или да тестват съдбата си със залагания? Именно пред този избор ще се изправят Везните. Това не е първият път, когато действат, без да се замислят за последствията. Желанието им да усетят адреналин взема връх над нуждите им, така че въпросът къде да работят изпада няколко позиции надолу. Но в момента, когато нямат достатъчно пари, всяко свободно място ще е добра идея.

Скорпион

Предпочитат да се учат

Скорпионите ще ви уверят, че не седят без работа. Като цяло това е така, но едва ли ще се захванат с нещо сериозно. Практичността и удобството са важни за тях и затова намирането на работа от разстояние е основната им цел. Да седят в офиса, да попълват документи или да вършат една и съща дейност по цял ден - им изглежда като един от кръговете на ада. А постоянното учене, което ще донесе желания доход, звучи по-интересно! За тях изобщо не е трудно да ходят на работа, но не виждат смисъл в това. А усвояването на нова професия за месец се вписва идеално в нуждите им. Скорпионите са алчни за всякакви предложения за проекти или стартъпи и ще намерят какво да правят в свободното си време!

Стрелец

Отлагат и мързелуват

Отлагането на нещата за по-късно е познато на всички, но Стрелците го намират за особено лесно. Те знаят точно какво трябва да направят, но майсторски го избягват. Да съставят списък със задачи или ред за изпълнение за следващата седмица - няма проблем! Но да започнат да ги прилагат на практика, не е за тях. А ако това е неизбежно, все пак може и да опитат. Отлагането се случва на всеки, но при Стрелците се превръща в грубо отношение към околните, особено ако им намеквате за някаква дейност. Не обичат да са виновни за нещо, и затова нямат нищо общо със собствения си мързел. В крайна сметка ще започнат работа, но преди това ще са изправени пред голям стрес и негодувание към света.

Козирог

Търсят си богаташ

Козирозите намират работата за нещо монотонно и безинтересно и ако се озоват без нея, няма да изпаднат в депресия! Техният план за живота е прост: намерете си богат партньор. Семейните ценности са много по-интересни от скучната работа в офиса. Козирозите нямат проблем да прекарат няколко години в търсене на печеливша сродна душа. Работа винаги ще има, но можете да се ожените успешно само веднъж в живота си! Козирозите знаят много за връзките и планът им не е толкова безразсъден. Създаването на дом предизвиква много повече ентусиазъм, отколкото обещаваща работа. Добрата позиция е важна, но с достоен партньор те ще се чувстват много по-уверени, отколкото без него!

Водолей

Живеят от заеми

Заемът не е смъртна присъда! Особено ако Водолеят харчи парите. За тях работата понякога изглежда безсмислена, защото има кредитни карти, които ще решат всеки проблем. По-лесно е да отидат на пазар вместо на интервю за работа! Определено трябва да внимавате с Водолеите, когато са в това състояние. Да бъдеш заложник в търговски център за 24 часа не е приятно за никого. Създаването на списък за пазаруване е любимото им хоби. Да бъдат шопинг маниак им изглежда много по-изгодна перспектива, защото купуването на нови неща носи само радост! Въпреки това, когато няма достатъчно пари в сметката, Водолеят ще мисли за търсене на работа, но това е болезнено труден процес.

Риби

Държат се като деца

Родителите винаги ще подкрепят и утешават, особено ако сте Риби, по време на период на безработица. В този случай представителите на водния елемент не изпитват особени затруднения, защото знаят, че мама и татко ще им помогнат да оцелеят. Това е идеалният момент да получат всичко, което искат! Безкрайната храна и пълната липса на домакинска работа изглеждат като рай на Земята за Рибите. И нямат нищо против това да продължи вечно. Всеки се уморява да бъде възрастен и сериозен, но при Рибите това се случва много по-често. Освен това свободните места няма да изчезнат. Рибите обичат да се възползват от възможността да бъдат деца и да не мислят за належащи проблеми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп