Какви страхотии ще има в новия сериал по Стивън Кинг? (ВИДЕО)

„Романът на Лизи“ („Lisey’s Story“) е новият страшен сериал по Стивън Кинг, който е и сценарист на всичките осем епизода. Звездите са Клайв Оуен и Джулиан Мур, а парите - от стрийминт платформата на „Епъл“.

По думите на Стивън Кинг поредицата ще е по „най-любимият му негов роман“, с който отдава почит на съпругата си Табита. Феновете на хоръра очакват да видят как той ще се справи и като сценарист. 

Вижте трейлъра.

Режисьор е Пабло Лараин, автор на номинирания за „Оскар“ за „Най-добър чуждоезичен филм“ „No”, (както и на спечелилите множество награди и номинации „Post Mortem”, „The Club”, „Neruda”, „Джаки”, „Ema”) 

 „Романът на Лизи“ разказва историята на Лизи Ландън – овдовялата съпруга на известен писател, която се справя с тежките последствия от загубата му. Докато разчиства работното място на мъжа си, Лизи открива непубликуван роман, който крие ключ към загадъчна тайна и нищо не подсказва, че носталгичното връщане в миналото ще се превърне в почти фатално пътуване в тъмата, съпътствала нейния партньор през целия му живот.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали