Какво ви прави щастливи според зодията

Овен

Свобода и признание

За Овена щастието е свобода и липсата на ограничения. Вие намирате щастието сами, използвайки вътрешни ресурси. Но импулсивните представители на знака не трябва да забравят за подкрепата, която често действа не като възпиращ фактор, а като двигател за постигане на целите. Затова допускайте повече хора, които искрено искат и да ви помагат. За Овните е важно да бъдат лидери, да вземат решения и да знаят, че ги слушат. Не могат да бъдат в атмосфера, в която са ограничени или подценени. Създайте живот, в който вие сте начело. Помислете какво е нужно за това? Образование, материално богатство, верен партньор или приятели? Не се задоволявайте с по-малко, иначе ще страдате.

Телец

Не чакайте одобрение

За Телците е жизненоважно да се чувстват добре в тялото си, да се приемат такива, каквито са, да спрат да се стремят към съвършенство и да се самокритикуват. Вие сте един от най-хармоничните знаци в целия Зодиак. Хармонията е в кръвта ви. Не се оглеждайте, не чакайте одобрение от другите, не се опитвайте да живеете според съвременните идеали за красота. Слушайте себе си, ценете се и се обичайте. Тогава ви очаква океан от щастие и удоволствие. Приемете простата истина - смисълът на живота не е във връзките. Можете перфектно да се насладите на живота сами или в компанията на приятели. Бъдете по-егоистични и се отдайте на желанията си, да обичате и да започнете да се уважавате. 

Близнаци

Споделете знанията си

За Близнаците е важно да се развиват, да учат и да не стоят на едно място. Ако се опитате да ги затворите вкъщи и да ги поставите под ключ в ролята на домакини, те ще увехнат. На Близнаците им трябва човек, който не се плаши от неудържимата им енергия, който насърчава техните дейности, който ги изслушва внимателно. Споделете вашите мечти, кажете какво мислите. Споделете знанията си с тези, които имат нужда от тях. Тогава ще почувствате, че реализирате своя потенциал и ще усетите удовлетворение. За да бъдат щастливи, Близнаците трябва да се научат не само да търсят, но и да даряват радост и забавление, да бъдат добър събеседник и да споделят своите открития и вълнуващи идеи.

Рак

Любов и семейство

За Рака най-важното е любовта и семейството. Никой не е толкова зависим от тези явления, колкото вие. Много сте чувствителни и раними, давате всичко, което имате, но човекът отсреща не винаги е достоен за вашето внимание. Това може да ви нарани до края на живота ви. Опитайте се да се откажете, простете и продължете напред. Направете избор в полза на тези, които ви обичат и ценят. Веднага щом се освободите от болката и правите това, което обичате в живота, невероятни неща веднага ще започнат да се случват. Вие сте романтични и възприемчиви натури, имате нужда от уюта и комфорта на дома. Често се нуждаете от уединение, където можете да се отдадете на мечти и преживявания.

Лъв

Признаване на талантите

За Лъва е нужно да бъде това, което е. Без преструвки, без желание да се хареса. Това е трудно, защото обичате да сте център на внимание и да получавате похвали. Но щом започнете да се преструвате, нещо вътре се пречупва и усещате липса на сила. Не носете маски за пред други, имате толкова силна харизма и енергия, че хората неволно се привличат към вас. Доверете на себе си и се приемете. Колкото по-уверени сте в себе си и способностите си, толкова по-щастливи сте. Самоуверените Лъвове често нямат достатъчно място за себеизява, за да бъдат напълно щастливи. Не търпят някой да им казва как да се държат. За тях истинското удоволствие е признаването на техните таланти и заслуги.

Дева

Стабилност и ред

За Девата редът е важен. Ако животът ви е в хаос, бързо се  изтощавате. Затова не стигайте дотам, че да не можете да контролирате възприятието си. За да направите това, следвайте установения ред: яжте правилно, спете достатъчно, спортувайте. Следвайте ритуали - те насърчават реда в главата ви и в живота. Старателни и обичащи реда, имате нужда да създавате уют и комфорт със собствените си ръце. В това намирате удовлетворение и се радвате на резултатите от своята дейност. Щастието за вас е стабилността и нещата да стоят на мястото си. За да намерите пълно щастие обаче, трябва да свалите летвата на своите идеали и да подходите малко по-леко към проявите си на перфекционизъм. 

Везни

Хармония и почивка

За Везните е важно да получават естетическо удоволствие и да се занимават с изкуство. Има нещо аристократично в тях . Заобиколете се с красиви неща, хора, които ви харесват. Разхождайте се повече из музеи и паркове, поддържайте бюрото и мислите си в ред. Не се обвързвайте с негативни хора, с тези, които нарушават хармонията ви. Хармоничното съществуване в „златната среда“ ви дава пълно усещане за щастие и комфорт. Не се посвещавайте на една конкретна задача, а превключвайте и постоянно опитвайте нови неща. Но не забравяйте, че целият живот не се състои само от работа. Планирайте време за почивка, самостоятелно или в компанията на приятни хора и в уютна атмосфера.

Скорпион

Помагате на хората

За Скорпиона е важно да намери баланс между силата и релаксацията. Тъй като сте много силен човек, често забравяте да си почивате. Затова се натрупва стрес и ви е трудно да изразите емоциите си. Радвате се, когато помагате на хората и проявявате постоянство, но всичко това трябва да се случва на фона на пълно спокойствие – не за сметка на вашите нерви и душевна сила. Имате особена енергия и умеете да се храните с чужди емоции, зареждайки вътрешната си батерия. Често ви наричат енергиен вампир, способен да поглъща различни емоции и да ги превръща в позитивизъм и щастие за себе си. Много Скорпиони, в преследване на удоволствието от емоциите, се занимават с опасни спортове.

Стрелец

Пътувания и приключения

Изследванията са важни за Стрелците. Често това се отнася за пътуване, но по-скоро става въпрос за изследване на себе си и другите. Занимавайте се с философия, бъдете активни и позитивни, учете нови езици, общувайте с хора. Трябва да въртите педалите, за да избегнете падане - не можете да останете пасивни. Но не се натоварвайте до изтощение, почивайте си, когато е необходимо. За неспокойни натури като вас дори в сънищата ви се появяват пътувания и приключения. Високото положение в обществото също ви помага да намерите щастие, защото обичате властта. Но постоянното бягане отблъсква от вас истинското щастие, което се крие в това, което ви се случва тук и сега.

Козирог

Работа и контрол

За Козирозите е важно да съчетаят безкомпромисната си природа с отворен ум. Обичате да планирате, държите всичко под контрол, носите отговорност и това е прекрасно! Но рискувате да развиете перфекционизъм и да станете хипохондрик. Опитайте се да не се придържате само към вашите интереси и близки. Говорете с нови хора, опитайте се да разберете тяхната противоположна гледна точка, научете нови култури и излезте от черупката си. Това ви гарантира свобода, а оттам и щастие. Вие се наслаждавате на работата. Притежавайки отлични природни способности, бързо намирате любимото си занимание и щастливо посвещавате цялото си свободно време на работа и подобряване на уменията си.

Водолей

Щури изненади

За Водолеите е необходимо да изразят своята ярка индивидуалност. Избягвайте рутината или хората, които се опитват да ви направят „нормални“. Имате изключителен ум и не трябва да се срамувате от това. Бъдете спонтанни, правете щури изненади, измисляйте нови неща. И разбира се, следвайте мечтите си. Не позволявайте някой да ви кара да се чувствате недостойни. Това, че сте различни от мнозинството, не ви прави по-лоши. Когато приемете своите странности и ги демонстрирате като предимства, ще станете по-уверени и  щастливи. Обичате живота ви да е безгрижен. Заобикаляте се с верни приятели, но за пълното щастие ви липсва спокойствие и малко повече физическа активност.

Риби

Радвате околните

За Рибите е важно да слушате интуицията си. Не сте привърженик на тежката работа и извънредния труд. Не сте много амбициозни. Но не се разстройвайте за това. Имате и други уникални качества: невероятно сте свързани със себе си, доверявате се на сърцето си и не се предавате. Не се представяйте за някой, който не сте. Ако искате да постигнете цел, но ви липсва мотивация, не преминавайте през съпротива, не се насилвайте със строга дисциплина. Направете споразумение със себе си. Всъщност вие винаги сте щастливи. Алтруистичните Риби са щастливи, че могат да помагат на другите. Радвате се искрено, ако успеете да дадете положителен принос и да зарадвате някого с участието си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп