Как да примамим зодиите за брак

Овен

Накарайте го да ревнува

Заграждате Овена от доста време, но той/тя нещо се дърпа. Не ще да надене хомота и се прави на приятно разсеян. От намеци не разбира, от ребром поставените въпроси се дразни. Всеизвестно е, че дори и каменен зид никой няма шанс при пряко съприкосновение с рогатото зло. Затова не го притискайте - има опасност да ви даде пътя - манипулирайте го. Най-лесно се дърпат конците на Овен, когато е засегнато собственическото му чувство. Дори да е най-умният, Овенът си остава малко или много добитък. Реакциите му са примитивни, особено по въпроси, които провокират инстинктивните му реакции. Накарайте го/я да ревнува.

Телец

Бъдете спестовни

Ако искате брак с Телец, дайте му/й причина да ви вземе. Това е най-практичният знак на целия хороскоп. Да знаете, че вече ви е преценил, претеглил е дали сте достойни. Откакто се познавате, тайно и внимателно е наблюдавал как правите покупки, за какво харчите, умеете ли да спестявате, добре ли готвите и хубаво ли си сгъвате дрехите в гардероба. И макар вашата спестовност и прагматичност да са важен критерий за бъдещият партньор на Телеца, не по-малко важно е да знае, че го/я обожавате. Не харесва тайните и загадките. Не е по подмолните действия. Поставете въпроса ясно и открито.

Близнаци

Дайте им разнообразие

Не е лесно да излъжеш Близнак да сключи брак. Самата идея на брачната институция не им допада, идеята за моногамност доживот ги плаши. Представителите на въздушния знак могат да бъдат уцелени в сърцето единствено от човек, който разбира нуждите им. А те са прости - движение, промяна и смърт на статуквото! Ето защо е необходимо да се действа с Близнаците по възможно най-оригиналния начин. Запознайте ги с всичките си приятели, предлагайте им нови усещания за сетивата и ума: екскурзии, екзотични ястия, нови хоризонти. Давайте им възможност непрекъснато да научават по нещо ново.

Рак

Обещайте светло бъдеще

Наясно сте, че когато вземате Рак, вие се жените за цялото му семейство. До края на съвместния ви живот ще трябва да слушате как "мама го приготвя по друг начин" и "ще викна баща ми да го поправи". Е, щом разбирате с какво се захващате, стратегията ви е проста. Първо трябва да се сприятелите със свекървата/тъщата. Обикнете я тази жена! Покажете покорство и готовност да се учите на всичко от нея. Ракът трябва да види, че любимите му същества се разбират, само тогава той ще се съгласи да "помисли". Оттук нататък започнете с предизборните обещания - много деца, уютен дом с камина и градинка, мир и сговор.

Лъв

Грейте със своя светлина

Да си във връзка с Лъв е все едно да участваш в шведска тройка: в леглото сте вие, Лъвът и егото на Лъва. Доста е трудно човек да се вмъкне между него и образа му в огледалото. На първо време трябва да успеете да привлечете вниманието му. Тези кралски личности са дълбоко влюбени в себе си и приемат всички признаци на внимание за даденост. Единственият начин да ви оценят, е да разберат че светите със собствен блясък. Лъвът би се радвал да има партньор, за когото всички му завиждат. Мъжът Лъв търси луксозна и добре поддържана жена. Жената - галантен, елегантен и остроумен кавалер.

Дева

Научете се да кърпите чорапи

Девата не отстъпва на Телеца в любовта към реда и домашния уют. А по въпроса за чистотата стократно го надминава, но това е всеизвестен факт. Истинската Дева може да бъде завладяна само от сериозен и добросъвестен партньор, който бди за реда, грижи се за дома, ремонтира, подрежда денонощно, чисти стръвно, дезинфекцира цялата къща поне веднъж дневно, готви и най-важното - кърпи чорапи. Девите са много спестовни и за тях е важно човекът, с когото ще споделят живота си, да не е прахосник. След като го зашеметите с чистофайничество и любов към реда, му дайте да разбере, че очаквате следващата стъпка - общи финанси.

Везни

Пред свършен факт

Везните имат огромен проблем - не знаят какво искат. Хем държат в дома им да има мир и спокойствие, хем не могат да се примирят със стандартна съпруга/съпруг. Не биха понесли мисълта, че ще сключат брак с обикновен, скромен и невзискателен човечец. Те копнеят за силни емоции, но се ужасяват от мисълта за всепомитаща страст. Дайте им емоция в бутилка. Обещайте им златната среда и няма да се налага да им търсите златната ябълка и да се борите с дракони. Едва след това може да помислят да свържат живота си с вашия. В този момент ги поставете пред свършен факт: "записал съм час в гражданското".

Скорпион

Четете книжки

Може да сте умни, мили, внимателни, трудолюбиви, пестеливи - чудесно! Но това няма да ви гарантира благосклонността на Скорпиона. Той търси еротика, напрежение, лепкави любовни нощи, бурни вечери и дни на фатална страст, скандали и помирявания в леглото. Окситоцинът само не е достатъчен, за да обвърже Скорпиона с въжетата на любовта. Подходящ партньор за него е единствено човек, с когото имат истинско духовно и интелектуално родство. Така че - четете книжки. Кама сутра, философия, психология, археология. Разберете какви са интересите му и се задълбочете в темата.

Стрелец

Станете весел самоубиец

Стрелецът е свободен и безотговорен дух, едва ли ще го вържете. Да се "бракува"? Ами стотиците възможности, които ще пропусне? А емоциите, приятелите, опасностите? Нито един истински Стрелец не би заменил живота на пътешественик с дремуцане пред телевизора в хола. Единственият начин да го прилъжете към брак е да докажете че имате сродни интереси. Ходете с него/нея като пощръклели по баирите, пробвайте да се самоубиете заедно, като скочите с бънджи, парашут, чадър или по други безумни начини. Пътувайте. Дайте му/й пълна свобода да си тръгне и той/тя ще остане доброволно при вас.

Козирог

Дръжте се достойно

Този човек никога не бърза с избора си. Дали ще си купува риза, или ще си избира брачен партньор - той/тя внимателно ще обмисли нещата. Неговият пресметлив ум отдавна е набелязал какво иска от партньора в брака. Белег, че ви смята за подходяща партия е, когато започне да ви допуска близо до семейството си. При среща с родителите е важно да покажете такт. Козирогът предпочита да се обвърже с достоен, разумен и улегнал човек, а не с ексцентричен и шантав екземпляр. От човека до себе си той очаква класа, изисканост и добро възпитание.

Водолей

Тръгнете си от него

Водолеят е чудесен човек, но има един голям недостатък. Твърде неясна му е разликата между любов и приятелство. Дори когато нещата опрат до секс, той пак не е уверен че човекът в леглото му търси нещо повече от приятелско рамо да си попъшка. Нищо не е в състояние да го убеди в необходимостта от брак. Водолеите осъзнават що е любовта доста късно в живота си. Обикновено пътят към сърцето им преминава през ума. Затова първо трябва да им станете незаменим приятел и след това изведнъж да си тръгнете. Копнежът му ще бъде толкова силен, че ще се втурне след теб до краищата на земята.

Риби

Напомпайте им егото

Направете на Рибите безценна услуга: повдигнете им самочувствието. Представете ги в собствените им очи като силни, способни, талантливи и непобедими. Самите вие приеметге ролята на беззащитна и слаба жертва. Само тогава вашият приятел Риби ще разгърне потенциала си на нежен и всеотдаен партньор. В бъдеще никога не оттегляйте своята подкрепа, постоянно им помпайте егото. Представителите на този Воден знак сами ще стигнат до извода, че искат да обвържат живота си с вас. Сами ще ви предложат ръката и сърцето си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп