Как започва утрото на знаците от зодиака

Овен

Станете рано

Обичате да сте първи във всичко, защото състезанието е в кръвта ви. Следователно в сутрешната ви рутина трябва да има някакъв състезателен момент. Станете рано (преди всички вкъщи и дори преди съседите). Това ще ви позволи да почувствате превъзходството над целия свят още от сутринта. Ранното ставане ще ви даде достатъчно време да свършите нещо полезно. В идеалния случай денят ви трябва да започне енергично – с бягане или интензивни упражнения. Можете също така да отделите време за вашите хобита или да си проверите пощата. Въпреки че просто да изпиете чаша кафе, да погледнете през прозореца към събуждащия се град или да почетете книга, също е добра идея.

Телец

Бавно и спокойно

Обичате реда и мразите бързането и суетенето. Затова трябва да започнете да се подготвяте за сутринта от вечерта. Не забравяйте да подготвите дрехите си предварително, папката с документите, да подредите обувките си, да поставите всичко необходимо в чанта и да я сложите в коридора. Можете дори да приготвите закуската предварително, така че просто да претоплите ястието сутринта. Вашето идеално утро трябва да премине в бавно, лежерно и спокойно темпо. Станете, протегнете се, вземете горещ душ, хапнете на спокойствие и изпийте чаша кафе с любимото си предаване. Колкото по-малко стрес има в сутрешната ви рутина, толкова по-продуктивен ще бъде денят ви. 

Близнаци

Хапнете ябълка

Не се опитвате да се борите с обстоятелствата, а ги приемате. Действате според условията, които ви диктуват, и се наслаждавате на това. Тоест сутрешната суматоха и бързането са само радост за вас. В екстремни условия ставате възможно най-енергични. Също така е много важно за вас да сте информирани и да се чувствате свързани с външния свят. Ето защо, колкото и хаотична да е сутринта ви, определено трябва да отделите време за социални мрежи, електронна поща и новинарски емисии. Добре би било да хапнете някакъв плод, като ябълка например, или да изпиете един плодов фреш. Това ще ви ободри, дори повече от силно кафе, лесно ще се разсъните и ще бъдете в кондиция през деня.

Рак

Вземете си душ

За вас е много важно сутринта да премине спокойно и с положителна нотка. Затова в никакъв случай не трябва да се събуждате и веднага да  четете новините или да проверявате служебната си кореспонденция. По-добре гледайте някаква хумористична програма или говорете със семейството си на някои абстрактни теми. Също така си струва да обърнете специално внимание на водните процедури. Отделете време за по-продължителни душове. Това ще ви помогне най-накрая да се събудите, да се отпуснете и да се изпълните с жизнена енергия. Не бързайте да закусвате, преди да сте направили списък със задачи за деня. Без него сте като без ръце и проблемите ще се сипят като рог на изобилието.

Лъв

Пуснете си музика

Стандартната сутрин не е това, от което се нуждаете. Обичайната сутрешна рутина със скучно приготвяне за работа ще изтощи енергията ви и ще ви накара да се чувствате тъжни и изморени през деня. Събуждайки се, трябва да се опитате да събудите творческата си жилка. Например, можете да посветите няколко минути на хобито си, да прочетете няколко страници от интересна книга или просто да послушате музика. Като властен знак, обичате реда. Затова, преди да излезете от къщи, трябва да се уверите, че всичко е на мястото си. Ако нещо не е наред, не забравяйте да го поправите. В противен случай мисълта за неизмита чаша или лист хартия, паднал на пода, ще ви преследва и дразни цял ден.

Дева

Направете закуска

Обсебени сте от здравето си. Затова сутринта трябва да прекарате в грижа за себе си. Първо отворете прозорец, за да влезе чист въздух в стаята. Непременно правете упражнения (поне най-простите и кратки). Не забравяйте да хапнете здравословна закуска, която включва ценни зърнени храни, както и пресни зеленчуци и плодове. Изпитвате особено удоволствие да се грижите за другите. Сутринта ви ще бъде просто прекрасна, ако приготвите закуска за семейството си, помогнете им да се подготвят, дадете ценни инструкции и съвети за предстоящия ден. Утрото ви трябва да започва с усмивка. Колкото по-позитивно гледате на предстоящия ден, толкова по-прекрасен ще бъде той.

Везни

Разкрасителни процедури

За вас е много важно как изглеждате и ако не сте уверени във външния си вид, тогава целият ден ще отиде на вятъра. Затова трябва да посветите сутринта на грижа за красотата. Започнете с разкрасителни процедури в банята – всякакви маски, кремове, продукти за коса и така нататък. Оставете достатъчно време да се въртите пред огледалото, избирайки правилния тоалет. Вие сте от хората, които не могат да понасят шума. За вас е много важно сутринта да премине тихо и хармонично. Ако семейството ви е прекалено шумно, занимавайки се с работите си, просто сложете слушалките си и включете приятна, спокойна музика, така че нищо да не ви разсейва от собствените ви мисли. 

Скорпион

Активност и позитивизъм

Вие сте доста импулсивен човек. Бавността и премереността не са характерни за вас. Именно това ви прави раздразнителни и агресивни. Затова сутринта ви трябва да е възможно най-активна. Спорт, приготвяне на закуска, имейли. Ако ви остане време, свършете домакинска работа или тръгнете по-рано, за да отидете на работа пеша. Основното нещо е да нямате и секунда почивка. Вие сте доста раздразнителен човек, който лесно се ядосва. Ето защо сутрин трябва да сте силно заредени с позитивизъм, така че доброто спокойно настроение да е достатъчно за целия ден. Затова правете това, което ви прави щастливи – слушайте музика, гледайте любимото си предаване, хапнете нещо вкусно.

Стрелец

Спортни упражнения

Не трябва да скачате от леглото веднага след като ви събуди будилника. Трябва да ви времето, за да можете да се насладите на топлата постеля. Просто ей така, с любимата си книга или разглеждайки постовете в социалната мрежа. Основното е да станете, когато почувствате, че сте напълно будни. Иначе принудата напълно ще провали деня ви. Трябва да има нотка спонтанност в сутрешната ви рутина. Например, можете да приготвите необичайна закуска. Или можете да носите съвсем различни дрехи, които сте подготвили предната вечер. Като алтернатива можете да поемете по нов, непознат маршрут до работа. Между другото, не забравяйте да бягате и да правите упражнения сутрин.

Козирог

Списък със задачи

За вас е много важно да спазвате стриктно реда и правилата. Затова в сутрешната ви рутина не трябва да има спонтанност и изненади. В идеалния случай трябва да създадете сутрешната си рутина още от вечерта. Това не трябва да бъде просто списък със задачи, а подробен график, посочващ времето за всяка операция. За да се чувствате спокойни и уверени през деня, проверете отново плановете си докато се наслаждавате на питателна закуска. Направете корекции, ако е необходимо. Тоест постарайте се да се настроите на работната вълна. За вас е много важно сутрин никой да не ви провокира към кавги и излишни разправии. Безгрижната усмивка на лицето е вашият задължителен аксесоар.

Водолей

Разговори по телефона

Вие сте от онези щастливци, които започват да живеят активно, щом отворят очи сутрин, но без излишно суетене. Не се чувствате мързеливи и не изпитвате нужда да лежите в леглото още няколко минути. За вас е важно да започнете деня веднага. Освен това трябва да има известна доза романтика в сутрешната ви рутина. Например можете да приготвите вкусна закуска за половинката си. Ако в момента сте необвързани, просто говорете с някой, който ви е много скъп, по телефона или в социалната мрежа. Желателно е сутрин да не предприемате нищо важно. Нека всички проблеми се решават през деня, а не на закуска или по време на джогинг. Измити, облечени и в добро настроение тръгвате на работа.

Риби

Ходете пеша

Сутринта е много неприятен момент за вас. Трудно се освобождавате от обятията на Морфей. Нямате достатъчно енергия за ползотворен ден, нямате време за нищо. Ето защо вашата сутрешна рутина трябва да е насочена към ободряване - вземете контрастен душ, правете упражнения, пийте кафе. Така ще успеете да си съберете мислите за предстоящия ден и да не пропуснете важни моменти. Не подготвяйте нищо от вечерта. Добре е да правите всичко сутрин, за да се събудите напълно и да се „потопите в новия ден“. За да бъде денят ви активен и в приповдигнато настроение, вие се нуждаете от чист въздух и движение. Ходете на работа пеша, ако е възможно или слезте от автобуса няколко спирки по-рано. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп