Как изглежда днес Хосе Армандо от „Есмералда“

Жени от цял ​​свят въздишат по чаровния мексиканец

Една от любимите латиноамерикански сапунени опери на 90-те със сигурност е „Есмералда“. Много жени симпатизират на главната актриса Летисия Калдерон, но въздишат и по Фернандо Колунга (55).

Мексиканският актьор стана известен на широката публика през 1997 г. благодарение на ролята на красивия доктор Хосе Армандо в теленовелата "Есмералда". Оттогава минаха 24 години, а актьорът все още е сочен за един от най-големите чаровници в Мексико, защото на 55 изглежда страхотно. Физически той не се е променил много. „Винаги съм имал желание да играя, но не съм се стремял към теленовели“ - каза преди години в интервю Колунга.

Съблазнителят Фернандо участва и в редица други сапунени опери, сред които „Маримар“, „Прегърни ме силно“ и „Страст и сила“, но нито една от тях не му донесе славата на „Есмералда“.Тайната на неговия успех, както сам казва, е в отговорност, професионализъм и точност.

Въпреки че жените копнеят за него, мексиканският актьор никога не е бил женен и пази любовния си живот добре скрит от очите на обществеността. Преди няколко години се появиха слухове, че има връзка с колежката си Бланка Сото (42), с която участваха в сапунената опера „Love Rules“, но той не пожела да коментира твърденията. „Нямам нужда от такава реклама. За 16 години успях да разделя личния си живот от кариерата и сега няма да променя това“ - подчерта той.

Известно време чужди медии писаха, че Фернандо има дългогодишно гадже и живеят заедно в Милано, където актьорът се опитва да гради кариера в Холивуд. Разбира се, както всяка друга спекулация, и тази той не пожела да коментира. „Има публика и хора, които ме обичат и гледат теленовелите, в които играя, а има и такива, които ми търсят недостатъци. Те искат да намерят нещо лошо за мен, но няма да успеят“ - каза Колунга.

Преди да се потопи в актьорството, Колунга се обучава като строител, продава коли, работи като барман и се пробва като работник в железария.

Миналата година той премина през тежък период от живота си, защото през септември почина баща му, който дълго време се бореше с рак на дебелото черво. Още по-трудно за него беше, че поради пандемията от коронавирус нито той, нито други членове на семейството можеха да бъдат с него в болницата. По това време Колунга снима сапунената опера "Malverde" в Маями и тъжната новина го нарани тежко. „Фернандо е неутешим, защото беше много близък с баща си. Огорчен е, защото не можа да бъде с него през последните дни. Заради строги мерки баща му, на когото е кръстен, е бил кремиран без присъствието на семейството му“ - каза източник на чуждестранни медии.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес