Как са белязани зодиите

Овен

Белег на челото

Огледайте се и ще забележите, че голям процент от познатите ви Овни имат белег на челото. Причината е, че Овните са твърде смели, инициативни, самоуверени и свръхенергични. Този излишък на енергия е труден за контролиране, а също така за издържане от околните. Те са родени водачи. Едно качество обаче им липсва почти напълно: търпение. На възрастните лесно им пада пердето и влизат в конфликти, някои с батален завършек. Малките Овнета са непредпазливи и любопитни, те не ходят, а тичат, от което произтичат и доста травми, голяма част от които са по главата.

Телец

Убиват с поглед

Дори и да се съмнявате че Телецът може да ви убие с поглед, съветът ни е – за Бога, пак не опитвайте! Ако сте чак такъв инат, безумен смелчага и Тома Неверни, ще успеете да го вбесите достатъчно, като направите едно от следните неща: накарайте го да ревнува; принудете го да направи нещо по вашия начин с думите „чакай, ти не можеш/не разбираш/не знаеш“; пришпорете го, когато закъснява. Телецът има много качества, но отличителната му черта е това, че е тираничен. Деветима от най-чудовищните тирани в историята на човечеството са родени под този знак, в това число Хитлер.

Близнаци

Добри клоуни са

Близнаците са артистични, учат бързо, адаптират се лесно, мозъкът им е много реактивен. Това ги прави едни от най-добрите циркови клоуни. Малко коментиран факт е, че представителите на този знак най-често от всички знаци в зодияка печелят награди в телевизионни състезания, като „Минута е много“ и други, за които се изискват знания и интелигентност. Най-голям процент от Нобеловите лауреати са Близнаци. Те рядко са във властта, въпреки че в момента трима много коментирани лидери са родени под този знак – Борисов, Радев и Тръмп.

Рак

Имат широки лица

Раците са лоялни, внимателни, старателни, грижовни и силно емоционални. Казано по друг начин: те са лепки, бъзльовци, не виждат по-далеч от носа си, прекалено подробни са и са чисто луди – последното идва от Луната и нейното въздействие върху представителите на този Воден знак. По-същественото е, че заради истеричния си характер, Раците са едни от най-страшните масови убийци, според статистика на ФБР. Но това са всеобщо известните факти. Това, което може би не всички са забелязали, е че дори и да са слаботелесни, Раците често имат обли, широки лица.

Лъв

Най-добрите продавачи

За Лъвовете се знае, че са суетни, арогантни и егоцентрични. Те също така са щедри, смели и дори благородни. Като цяло са позитивни хора, с изключение на някои представители на този знак, които по рождение са черногледи мрънкала и енергийни вампири. И така, да преминем към малко известните особености на Лъва. Първата е описана в статия на сп. „Хелоу“ - Лъвиците са жените, които най-често ходят на фитнес. Представителите на знака имат и скрит талант – тъй като са артисти по природа и обичат да правят шоу, от тях излизат много убедителни продавачи.

Дева

Отличници, но не натегачи

Девите са толкова старателни, така любознателни и изпълнителни, че са любимци на всеки класен ръководител. Това понякога им прави лоша услуга и съучениците им ги гледат с недобро око. Не бива така, уважаеми деца и младежи! Девите не са виновни – те си учат уроците под принуда. Задължава ги природата им на отличници. Пак тя ги кара да се стараят и по-нататък в живота: да са перфектни в работата, безупречни в семейството, всички неща в офиса и дома да са подредени, класифицирани дезинфекцирани... Хипохондрията е сред най-разпространените болести в редиците на Девите.

Везни

Имат трапчинка

Везните не са атрактивни като Лъвовете, но пък са привлекателни, очарователни хора. Имат бадемовидни очи, остра брадичка, високо чело, приятна усмивка. Запазена марка на зодиакалния знак е трапчинката. Не е задължително и не важи за всички, но мнозина, родени под знака на Везните, имат трапчинки на бузите или брадичката. А тези, които нямат чаровни вдлъбнатинки по лицето, най-вероятно имат трапчинки на коленете – без майтап! Кейт Уинслет има на лявата си буза. Дори сериозен държавен мъж като Владимир Путин има добре забележима дупчица на дясната страна на лицето си.

Скорпион

Триъгълник над челото

Със сигурност познавате хора, на които линията на косата над челото не е права, а в средата се спуска леко надолу, така че се образува триъгълниче. Може да звучи смешно, но това е един от отличителните белези на Скорпиона. Не всички са така – Упи Голдбърг например го няма, но пък косата на Хилари Клинтън върви точно така, макар и да не се забелязва на пръв поглед. За представителите на знака се говори, че са страхотни любовници, но всъщност най-добре им се получава... командването. Лидерите на 22 държави са Скорпиони, след тях най-много са представителите на Лъв – 18.

Стрелец

Конско лице

Ако забележите човек, наподобяващ на кон, който ръфа ябълка през телена ограда, това може би е Стрелец. Продълговатото лице е типично за представителите на този знак така, както е типична пословичната им любов към природата, свободата и приключенията. Но има и още нещо, което е присъщо на Стрелеца. Проучване на сайта за извънбрачни запознанства показва, че това е най-неверният астрологически знак. Стрелците също така най-често си качват видео как правят секс, според сайта за аматьорско порно Homegrown Video. Това се обяснява със склонността им към да рискуват.

Козирог

Вечнозелени многоженци

Типично за родените под този знак е, че дълго време се запазват млади, вероятно защото уравновесената им природа ги предпазва от мимическите бръчки и лицата им често са безизразни, сякаш прясно инжектирани с ботокс. За разлика от кръшкачите Стрелци, представителите на зодиакалния знак Козирог се оказват най-често ангажирани в повече от една любовна връзка едновременно, според статистиката на сайта за запознанства OpenMinded.com. Организираните Козирози нямат проблем да се посветят на няколко „семейства“ и да изпълняват съвестно ангажиментите си към тях.

Водолей

Имат студени крака

Водолеите са войнстващи свободолюбци, рицари на планетата Земя, защитници на онеправданите. Обвиняват ги, че са хладни, дори безчувствени в любовта. Едва ли е заради тази липса на пламенност в темперамента им, но повечето Водолеи имат едно типично страдание: те непрестанно мръзнат. Студено им е дори и през лятото. Заради недобрата циркулация на кръвта ръцете и стъпалата им са постоянно студени. Любопитна статистика е, че огромен процент от милиардерите по света са Водолеи – 12,5% от стоте най-богати хора в света в класацията на „Форбс“. Ракът е на второ място, а е с едва 5,9%.

Риби

7 им е щастливото число

Рибите са талантливи, артистични и отнесени. Поред сайта OdysseyOnline.com повечето Риби вярват, че числото 7 им носи късмет. Не само това, мнозина са убедени, че Седмицата ги преследва: дебне ги от циферблата на часовника, номерата на колите по улиците, рождените дати на хората, които обичат или мразят. Твърди се че Рибите са мъдри, толерантни, широко скроени и способни да разберат другите. Като последен знак в зодиака, те съчетават характеристиките на всички останали знаци, което ги прави по-трудни за разгадаване, но същевременно и доста нерешителни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп