Калин Врачански с роля в аудиосериала „До дъно“

Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал „До дъно“ на Storytel България. Звездата от „Господин Х и морето“, „Стъклен дом“ и „Дървото на живота“ озвучава бившия блестящ следовател и настоящ алкохолик Петър.

До дъно“ разказва история за възмездие и изкупление. Главните герои са мъж, решен да изгради отново своя живот, и жена, която търси отмъщение. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по образование, сценарист по призвание и графичен дизайнер и журналист по професия. Тя създава покъртителната история за проваления детектив, който трябва да извоюва обратно живота си, като се разплати с призраците от тъмното си минало.

Поредицата е част от оригиналното българско съдържание на стрийминг платформата за аудио съдържание - Storytel Original, която вече има над 700 български заглавия в портфолиото си.

Storytel е водещата стрийминг компания в Северна Европа за аудио и електронни книги и дава възможност за неограничено слушане и четене на повече от 300 000 заглавия от целия свят.

Коментари

Задължително поле