Мариана Попова отрече да ревнува Плачков в „Пътят на честта“

Водата на Перник не стига дори за режим от 20 часа до 8 сутринта

Иван Гешев е избран окончателно за главен прокурор

Сотир Цацаров: Нямам основания да не подкрепя Иван Гешев

От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Кали израснала на село

Кали е родена в София, но е израснала на село и е щастлива, че е имала тази възможност, сподели певицата в предаването „От моето детство“.

„Детство, в което съм виждала светулки, играла съм на народна топка, детство с много сняг, пързаляли сме се със шейни, правили сме истински снежни човеци, замеряли сме се със снежни топки – разказва пред зрителите Кали и допълва – това е един изключително специален период, който ме е оформил като личността, която съм днес и с която изключително много се гордея.“

Затова много ценни и важни хора за певицата са нейните баба и дядо, родителите на майка й, които я научили да бъде добра.

Звездата на телевизия “Планета“ сподели, че винаги е знаела, че иска да пее:

“Не е нужно един талант да бъде открит в едно дете, смятам, че хората сами намират изкуството вътре в себе си и ако всеки човек успее да се разгърне и отпусне, може да открие изкуство в себе си, разнородно във всякакви форми. Така аз открих, че моето е музиката. Винаги съм знаела, че искам да пея, че искам да стана певица и винаги музиката е била част от моя живот. Музика има във всеки, аз просто открих, че моят начин на комуникация с музиката е да пея“, каза Кали.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.