Камерън Диас е майка за втори път на 51

Една от малкото снимки на Камерън Диас с дъщеря є Радикс и съпруга є Бенджи Мадън.

Синът ѝ се казва Кардинъл

Майчинството коренно промени живота на актрисата Камерън Диас, която стана известна през 90-те години на миналия век с “Маската”, “Сватбата на най-добрия ми приятел” и “Ах, тази Мери”. В миналото тя беше една от най-известните актриси в Холивуд без деца, а днес отказва предложенията да се върне на големия екран без колебание. Основното нещо в живота ѝ през последните пет години са дъщеря ѝ Радикс, родена през 2019 г., когато актрисата е на 47, съпругът ѝ, музикантът Бенджи Мадън, с когото са женени от 2015 г., а сега и синът ѝ. Звездната двойка обяви раждането на момче на 23 март чрез съвместна публикация в Инстаграм. В момента майката е на 51.

“Имаме удоволствието да съобщим за раждането на нашия син Кардинъл Мадън. Той е невероятен и всички сме толкова щастливи, че е тук! За безопасността и поверителността на бебето няма да публикуваме снимки, но той е много сладък. Изпращаме много любов от нашето семейство към вашето”, написаха щастливите родители.

“Въпреки всичките ми невероятни преживявания, пътувания, успешна работа, всичките ми завършени неща, с които се гордея, знам, че сега е най-щастливият момент. Създаването на семейство, когато си млад... това е като всяко друго нещо, когато си млад: просто го правиш. А на моята възраст това е съзнателен избор. А това изисква много работа”, призна звездата в по-раншно интервю.

Камерън и Бенджи Мадън дадоха на дългоочакваната си дъщеря необичайното име Радикс. И това е може би всичко, което знаем за момичето. В интернет можете да намерите не повече от 10 снимки на звездното дете, а в социалните мрежи на актрисата - нито една. Вероятно така ще бъде и с Кардинъл.

Може да се каже, че Диас е в най-добрия си период от живота в момента. Изобщо не ѝ пука, че е заменила дизайнерските рокли със спортни панталони и качулки, а високите токчета - с маратонки и любимите ѝ сандали с ортопедична подметка. Всеки нов ден за Камерън е един и същ - и тя е много щастлива от това. Рано сутринта звездата приготвя закуска за цялото семейство, през деня прекарва време с децата си (вече две), а вечер гостува на съседите на по чашка. Задължително за семейството е всяка неделя да отиде на пазар, за да купи хранителни продукти за седмицата. Както се шегува звездата: пълният хладилник ѝ помага да не е нервна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица