Камерън Диас спря да се къпе

Една от най-известните актриси в света Камерън Диас се оттегли от актьорството през 2018 г. Тя не иска да се връща в Холивуд и днес се занимава с винопроизводство. Освен това води и семеен живот. Със съпруга си Бенджи Мадън станаха родители на дъщеря Радикс през 2020 г. с помощта на сурогатна майка, а тази година те се сдобиха и с второ дете. В подкаста „Rule Breakers“ Камерън говори за живота след Холивуд и каза, че е „направила правилния ход“.

„Попаднах в холивудския капан и станах жертва на цялата експлоатация, на която са изложени жените. Позволих да се отнасят към мен като към обект“, каза актрисата и добави: „Вече не трябва да се тревожа за това как изглеждам. Външният вид е последното нещо, за което мисля. Живея като звяр, не се мия. Имам милион козметични продукти, които събират прах по рафтовете. Може би два пъти в месеца вземам някакъв крем, мажа се и си мисля - добре, май това е достатъчно, ще има ли ефект, ако се намажа само веднъж? Просто не съм в състояние да изразходвам никаква енергия за външния си вид в момента.“

Между другото, след дълга почивка от актьорството, Диас работи върху филма "Отново в действие" с Джейми Фокс, но по време на снимките той попадна в болница. По-късно те се върнаха към снимките и филмът трябва да излезе на 15 ноември 2024 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица