Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в община Брезово

Снимки: ПП ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Младен Шишков се срещна с членове и симпатизнати на ГЕРБ в Брезово. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги

Мараджиев, административният секретар и кмет на Раковски Павел Гуджеров, кметът на Брезово Стоян Минчев, общинският ръководител на ГЕРБ-Брезово Нели Минчева.

„Мога да кажа, че обиколихме Пловдив област и съм обнадежден. При срещите с хора виждам техните ведри лица, излъчващи желание за победа. И това ми дава надежда, че ние не сме се поддали на фалшивите новини и компроматите от страна на БСП, а смело гледаме в бъдещето. Защо ГЕРБ направи много и има с какво да се похвали. Увеличихме заплатите на учителите, защото за нас образованието е приоритет, увеличихме заплатите в обществения сектор, направихме пакет от социални закони, промени в здравеопазването, предприехме мерки за намаляване на административната тежест, санирани са хиляди жилищни сгради, училища и детски градини, направени са километри нови водопроводи. Ето за това трябва да имаме

самочувствие и да излезем с гордо вдигнати глави да гласуваме на 26 май, с номер 12 в бюлетината. По-добро икономическо развитие, по-бързо настигане на западния жизнен стандарт, по-ефективно работещи институции - това е нашата цел и постигането й минава през убедителната победа на ГЕРБ на евроизборите“. С тези думи се обърна към присъстващите Младен Шишков.

„Нашата листа е най-добрата и е съставена от хора, които притежават и опит, и експертиза и няма съмнение, че ще бъдем победители на 26 май, ако отново ни гласувате вашето доверие. Младен е нашият кандидат, човекът от народа, както сам се определя и за Пловдив област е чест, че той намери място в листата на ГЕРБ и СДС за членове на Европейския парламент, каза Павел Гуджеров.

„Повярвайте на думите на Павел Гуджеров и ни дайте шанс, като дадете своя глас за ГЕРБ. „Говорете с вашите близки и познати и ги убедете, че си заслужава да излязат на 26 май и да гласуват, призова присъстващите и областният координатор Георги Мараджиев. По думите му за да продължат започнатите промени, за стабилна и сигурна България и за това следващото управление в Европа да бъде дясно-центристко е важно ГЕРБ да е победител на тези евроизбори.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле