Каплата пуснат да си лекува зъбите

Каплата е с няколко обвинения, заподозрян е и за изчезването на Янек.

Бодигардът на Братя Галеви имал пародонтоза

Ще носи електронна гривна

Братът на Янек изненадан от решението на съда

“Изненадан съм от решението на съда да пусне под домашен арест Васил Капланов, но продължавам да вярвам, че полицията и прокуратурата ще си свършат работата”. Това каза за “Труд” братът на изчезналия Янек - Марио Миланов ден след решението на Кюстендилския съд.

Магистратите не отрекоха възможността Каплата да извърши ново престъпление, но в понеделник промениха мярката му за неотклонение, заради здравословни проблеми, които не бяха посочени в залата. През септември лекуващият му стоматолог д-р Евгени Михайлов заяви пред Районния съд в Дупница, чe Kaплaнoв e c нaпpeднaлa фopмa нa пapoдoнтoзa, aтpoфия нa чeлюcтнитe кocти и имал нужда от специализирана помощ в софийска болница.

Бодигардът на Братя Галеви прекара четири месеца зад решетките с обвинение, че е заплашил с убийство председателя на местния мотоклуб Димитър Недев. Причината била, че той коментирал в социалните мрежи изчезването на Янек, който се качил в колата на Каплата и повече никой не го е виждал.

“Аз се надявам скоро полицията и прокуратурата да му предявят основното обвинение, което да бъде достатъчно солидно, така че той да не може да лавира по този начин”, каза днес Марио Миланов, който пристигна от Англия след изчезването на брат си.

Коментари

Задължително поле