Кари се връща в прегръдките на Ейдън

 

Джон Корбет ще участва в продължението на „Сексът и градът“

 Сериалът на HBO "Сексът и градът", излъчван от 1998 до 2004 г., е адаптацията на едноименния роман на Кандис Бушнел и запознава зрителите с четири приятелки, които живеят в Ню Йорк, от време на време изпадащи в различни ежедневни ситуации. По-рано тази година стана известно, че историята на Кари (Сара Джесика Паркър), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън) ще продължи, но Саманта (Ким Катрал) няма да се появи в новия мини-сериал, както и Тузара.

Независимо от това, предстоящото съживяване ще даде на феновете среща с друг любовник на Кари - Ейдън Шоу в изпълнение на Джон Корбет. В неотдавнашен разговор с Page Six актьорът потвърди, че неговият герой е замесен в сюжета, който ще се развие в продължение на десет 30-минутни епизода. Попитан колко голяма е ролята му, той отговори, че ще се появи в „много“ епизоди на шоуто.

Ейдън стана любимец на публиката си в третия сезон на "Сексът и градът", а неочакваното му завръщане във втория пълнометражен филм предизвика разрив в отношенията между Кари и Тузара и доста изненада зрителите, които вярваха, че историята между тях е приключила. Независимо от това, участието на героя в съживяването на шоуто ще бъде чудесно допълнение към сюжетната линия на Кари, особено ако се окаже, че е преживяла раздяла с Тузара.

Новината за завръщането на Айдън е доста неочаквана за феновете на „Сексът и градът“, но със сигурност предстоят още изненади. Ще припомним, че снимките на мини-сериала ще започнат в Ню Йорк в края на тази пролет.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали